ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΙΜΑΣ: “Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι”

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 | 12:02 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 , ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ |Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας, αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από τον Αρκαδικό, εστιάζοντας στα σημεία που έφεραν την ήττα στους νεοφώτιστους.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: “Δυστυχώς παρουσιαστήκαμε χωρίς την απαραίτητη ενέργεια και συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε δίκαια από μια ομάδα που μας έδωσε μάθημα ομαδικότητας  και μπάσκετ. Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή του Αρκαδικού για τον τρόπο που αντιμετώπισε το παιχνίδι κι ένα δικό μας παιδί τον Γιάννη Προδρόμου για  την απόδοση του.
Για μια ακόμη φορά απογοητεύσαμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Για μια ακόμη φορά τονίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Και για να το πετύχουμε πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να αποκτήσουμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τα λάθη που όλοι. Επίσης πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι οι δυσχέρειες αντιμετωπίζονται με συσπείρωση και μεγαλοψυχία ή για να το πω καλύτερα με ψυχική γενναιοδωρία όχι με μιζέρια και μικροψυχίες ή με συνομοσιολογίες. Η  ομάδα μας αποτελείται από σπουδαίους χαρακτήρες  οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν στη δύσκολη συνέχεια”.