ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΟΥΔΑΚΟΣ: Ο άνθρωπος των… οκτώ κατηγοριών

2:19 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΑΕΝΚ , ΕΣΑΚΕ |Το απόγευμα της Κυριακής ο Δημήτρης Μενουδάκος δημιούργησε ένα μοναδικό ρεκόρ στο ελληνικό μπάσκετ. Στο 1′ 51” που βρέθηκε στο παρκέ του Ζηρίνειου έγραψε ιστορία!

Συγκεκριμένα έχει καταφέρει να παίξει σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες με τη φανέλα της ίδιας ομάδας! Με τα χρώματα της Νέας Κηφισιάς έχει αγωνιστεί πλέον από τη Δ’ ΕΣΚΑ ως και τη Basket League ΟΠΑΠ. 
Στα 30 του χρόνια και παράλληλα με τις άλλες επαγγελματικές του δραστηριότητες, ζει το όνειρο του και πλέον απολαμβάνει το κάθε του παιχνίδι!
«Ήταν κάτι που το περίμενα καιρό, να πατήσω και το παρκέ της Α1 για να τα έχω πατήσει όλα πλέον. Δυστυχώς αυτό το επίτευγμα δεν συνοδεύτηκε με νίκη, αντίθετα ήρθε μια ήττα πολύ κακή στην έδρα μας» σχολιάζει ο ίδιος.
Για να προσθέσει: «Ελπίζω να είμαι καλά και να συνεχίσω να αγωνίζομαι με την ίδια ομάδα όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια και ότι ρεκόρ υπάρχει, αν μπορώ, να το καταρρίπτω. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το κατόρθωμα που έχω κάνει».
Όσο για το αν ήταν ένα όνειρο ζωής να αγωνιστεί στην Α1: «Το αστείο είναι πως δεν το είχα. Ποτέ δεν το έβλεπα επαγγελματικά και ποτέ δεν έλεγα να παίξω στην Α1. Είχα άλλους στόχους στην ζωής μου, τις σπουδές μου, την δουλειά μου κι όλα αυτά. Το αστείο είναι πως ήρθε σιγά-σιγά. Χωρίς να τα σχεδιάζω, χρόνο με τον χρόνο βρέθηκα εδώ κι είναι τιμή μου βέβαια που συμμετέχω κι εγώ με τους καλύτερους στο ελληνικό μπάσκετ και στην Α1».

esake.gr