ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ: “Ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς”

Ο Δημήτρης Πρίφτης

Η προετοιμασία του Ικάρου Καλλιθέας για τη σεζόν 2012-13 ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης στο κλειστό της Γλυφάδας με αρκετές απουσίες, αλλά με περισσή διάθεση για δουλειά απ’ όλους. Σύσσωμη η διοίκηση έδωσε το «παρών», την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης Πρίφτης είδε με χαρά ότι δεν προέκυψε κάποια απουσία εκτός προγραμματισμού. Μάλιστα ο χεντ κόουτς του Ικάρου από την Παρασκευή (24/8) θα έχει στην διάθεση του και τον Ζόραν Βρκιτς, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα ο Μουχάμαντ Φαγιέ, για τον οποίο έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης της αθλητικής του βίζας. Στις προπονήσεις παίρνει μέρος και ο γκαρντ Άλεξ Στέβοβιτς, ο οποίος θα περάσει από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου.
«Είναι ένα νέο ξεκίνημα και το πρώτο πράγμα που πρέπει να ευχηθούμε είναι υγεία για όλους», ήταν η πρώτη κουβέντα του Δημήτρη Πρίφτη. «Από κει και πέρα, θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς στην Α1. Βασικός μας στόχος θα είναι η καθιέρωση μας στο δύσκολο και σκληρό Ελληνικό πρωτάθλημα. Περισσότερα λόγια δεν χρειάζεται να πούμε, καθώς το βασικό είναι βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά».
Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου Σταύρος Ελληνιάδης ανέφερε. «Τη φετινή χρονιά γίνεται μια καινούρια προσπάθεια, καθώς προσπαθούμε να οργανώσουμε ακόμα καλύτερα την ομάδα και παράλληλα να την στελεχώσουμε σωστά και με βάση τα σφιχτά οικονομικά περιθώρια της εποχής. Ακόμα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας σε όλα τα επίπεδα, αλλά η παρουσία του κυρίου Αγγελόπουλου στην ιδιοκτησία της ομάδας και του κόουτς Πρίφτη στο τεχνικό επιτελείο, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για τον Ίκαρο».