ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΦΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αναχώρησε για το… όνειρο!

2:20 π.μ. | = 0 | ΓΥΝΑΙΚΕΣ:A1 | ΕΘΝΙΚΕΣ | ΚΩΦΩΝ |

Παρά τις κακουχίες και την έλλειψη της βοήθειας που της αξίζει από τους αρμόδιους φορείς, η Εθνική μας ομάδα των Κωφών Γυναικών είναι εντυπωσιακή τα τελευταία χρόνια και πλέον ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη διάκριση στην Ολυμπιάδα Κωφών της Βουλγαρίας!

Πριν από λίγη ώρα αναχώρησε το πούλμαν με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τη Σόφια και στόχος είναι τι άλλο από το μετάλλιο! Από τις 12 έως τις 21 Ιουλίου οι διεθνείς μας παίκτριες έκαναν διπλές προπονήσεις, με τη βοήθεια κάποιων κοριτσιών από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τα συμπεράσματα είναι πολύ θετικά και στόχος είναι η ομάδα να ανέβει ένα ακόμη σκαλοπάτι.

Η πρεμιέρα της Ελλάδα είναι στις 27 Ιουλίου κόντρα στην Ιαπωνία, στις 28 παίζει με τη Λιθουανία και στις 30 με τη Ρωσία, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξουν οι αγώνες χιαστί.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από την Αθηνά Ζέρβα, τον Ηλία Φέρτη και τον Ζώη Χρήστου, ενώ το έμψυχο δυναμικό από τις:

Λία Σαρακατσάνη, Μαρία Καραγκιόζη, Ανθή Χαϊνά, Κωνσταντίνα Σούλτη, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Στάλα Κοτσιρέα, Ντίνα Μπάλκογλου, Δήμητρα Μελλίνη, Χρύσα Βεράνη, Ιωάννα Βουδούρη, Δεσποινα Τσιόλα, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη

Νίκος Βαγγέλης