ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Στο Μέτσοβο για προετοιμασία

Στο Μέτσοβο βρίσκεται από τη Δευτέρα (23/6) η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει του Πανευρωπαϊκού στην Πορτογαλία (17-27/7).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ευρυπίδης Μελετιάδης, μετά από 4 μέρες προπονήσεων στην Αθήνα (προπονητήρια ΟΑΚΑ), στο Μέτσοβο θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα μέσα από διπλές καθημερινές προπονήσεις και 2 φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο την Βουλγαρία (29-30/6).

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας των Νεανίδων μετέχουν οι: Μαριέλλα Φασούλα, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κλειώ Πολύζου, Βίκυ Καραμπάτσα, Χριστίνα Θεοδώρου, Άννα-Μαρία Στεφάνου, Άννα-Μαρία Μαντά, Ελεάννα Χριστινάκη, Κλειώ Οικονομάκη, Κική Καλημέρη, Μαρία, Γούλα, Χριστιάνα Γεροστεργίου, Χρύσα Κιλαζίδου. Την Παρασκευή (27/6) θα ενσωματωθεί και η Τζένιφερ Μπότσι.

«Αυτές τις 4 μέρες στην Αθήνα κάναμε, αν και με κάποια προβλήματα τραυματισμών αρκετά καλή δουλειά» τόνισε ο Ευρυπίδης Μελετιάδης και συμπλήρωσε: «Τώρα στο Μέτσοβο θα συνεχίσουμε σε πιο δυνατούς ρυθμούς. Το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο στο Πανευρωπαϊκό της Πορτογαλίας» και καταλήγοντας υποστήρηξε: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε με πολύ δουλειά τον πρώτο στόχο μας, που είναι η παραμονή στην Α’ κατηγορία του Πανευρωπαϊκού και από’ κει και πέρα θα παλέψουμε για το κάτι παραπάνω».