ΕΘΝΙΚΟΣ: Μετά τον Γιανναλέτσο ανανέωσαν και οι Καρυπίδης, Τραφαλής


Με γοργούς ρυθμούς κινείται ο Εθνικός καθώς μετά την πρόωρη ανανέωση με τον Κώστα Σορώτο πήραν σειρά οι παίκτες που αποτελούν τον κορμό της ομάδας.Έτσι μετά την ανανέωση με τον Δημήτρη Γιανναλέτσο ήρθε και η σειρά των Αλέξη Καρυπίδη και Παύλο Τραφαλή να ανανεώσουν για ακόμα ένα χρόνο την συνεργασία τους με την ομάδα του Πειραιά.
Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει: “η διοικούσα επιτροπή μετά την ανανέωση με τον Δημήτρη Γιανναλέτσο, την Δευτέρα 13/05 ήρθε σε συμφωνία με τους Αλέξη Καρυπίδη και Παύλο Τραφαλή, οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για ακόμα έναν χρόνο”.

Από τη μεριά του, ο χρηματοδότης του τμήματος κ. Δέρβος μετά το πέρας των συναντήσεων με τους Τραφαλή και Καρυπίδη υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού: “Δεδομένης της ως τώρα επιτυχημένης πορείας της ομάδας δημιουργούνται προϋποθέσεις και συνθήκες για ένα πλαίσιο συζήτησης περί ανανεώσεων-συνεργασιών με παίκτες που θέλει η ομάδα στον κορμό της για την επόμενη σεζόν. Οι συζητήσεις αυτές έχουν αρχίσει εδώ και καιρό και θα ενταθούν, μιλάμε με όλα τα παιδιά και οι συζητήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη”.