ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ: Κίνηση-ματ με Κουστένη!

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 | 5:51 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Β’ΕΘΝΙΚΗ , ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ |Παρελθόν από τον πάγκο της Ένωσης Ιλίου αποτελεί ο Δημήτρης Μισιακός και οι διοικούντες τον σύλλογο έκαναν τον κόλπο γκρόσο, αντικαθιστώντας τον με τον Τζίμη Κουστένη!

Ο έμπειρος τεχνικός, που κοουτσάρισε πολύ καλά πέρυσι το Περιστέρι στην Α1, γνωρίζοντας τον υποβιβασμό στις ισοβαθμίες, ανέλαβε την Ένωση Ιλίου με στόχο να την κρατήσει στη Β’ Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση:
“Ο Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναίνεση με τον coach Μισιακό Δημήτρη.
Από τη μεριά μας θέλουμε ειλικρινά να τον ευχαριστήσουμε ολόψυχα για την συνεισφορά του στην πορεία του Αντρικού τμήματος στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο κος Μησιακός διακρίθηκε για την εργατικότητα του και το ήθος του, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις για την μέχρι τώρα συνεργασία με τον σύλλογο μας. Ευχόμαστε στον κο Μησιακό ολόψυχα καλή συνέχεια!

Ανακοινώνουμε επίσης τη συνεργασία μας με τον νέο coach που θα οδηγήσει την ομάδα μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, τον Κουστένη Δημήτρη.

Ο έμπειρος coach έχει πλούσιο βιογραφικό ευελπιστούμε να αποτελέσει ένα δυνατό όπλο για το σύλλογό μας! Coach καλωσορίζοντάς σε σου ευχόμαστε επίτευξη των στόχων της ομάδας και παραγωγικό έργο!

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιλίου“