ΕΟΚ: Έκαναν και πάλι το θαύμα τους, πανελλήνιο με… πανελλαδικές!

2:39 μ.μ. | = 3 | ΕΟΚ | ΕΦΗΒΙΚΟ |Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είχε δεν είχε, έκανε και πάλι το… θαύμα της, καθώς όρισε την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων (FINAL-6) παραμονές… Πανελλαδικών Εξετάσεων!!!

Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται στις 12 Μαΐου, ενώ στις 17 του ίδιου μήνα ξεκινούν οι εξετάσεις, κάτι που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στους συμμετέχοντας και στα δύο. Χαρακτηριστικό είναι πως από τον Εργοτέλη θα λείψουν στα πρώτα παιχνίδια οι ’95άρηδες και θα πάνε μόνο στα δύο τελευταία ματς.

Τι κι αν τα παιδιά θέλουν να περάσουν σε κάποια σχολή για να αρχίσουν να “χτίζουν” το μέλλον τους; Τα αυτιά των ιθυνόντων του ελληνικού μπάσκετ ούτε καν… ιδρώνουν και δεν ξέρουμε αν τους νοιάζει για τους εκκολαπτόμενους αθλητές που αποτελούν το… αύριο του ελληνικού μπάσκετ.

Είναι άδικο για τους νεαρούς παίκτες που έχουν κάνει τόσες θυσίες για να φτάσουν μέχρι εδώ να βλέπουν τους κόπους τους να πάνε χαμένοι. Το μπάσκετ υπάρχει και στην επαρχία, όχι μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους αυτοί που πρέπει.

Νίκος Βαγγέλης