ΕΟΚ: Πνέουν μένεα Παναθηναϊκός, Πρωτέας Βούλας

11:28 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΓΥΝΑΙΚΕΣ:A1 , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ |Μένεα πνέουν σε Πρωτέα Βούλας και Παναθηναϊκό για την απόφαση της… κοστολόγησης Λύμουρα και Κοσμά από την επιτροπή οικονομικής αξιολόγησης της ΕΟΚ.

Μπορεί τα ποσά των 3.000 και 2.000 που ανακοινώθηκαν αντίστοιχα, να μην είναι και τόσο απαγορευτικά αλλά οι αθλήτριες δεδομένων των οφειλομένων στις ίδιες εκεί που φαίνονταν διαλλακτικές είναι αποφασισμένες πλέον μετά από την απόφαση αυτή να κινηθούν δικαστικά και να ζητήσουν στο πολλαπλάσιο τα οφειλόμενα από τον Αθηναϊκό και οξύνεται η διαμάχη με τον πρώην πλέον σύλλογό τους εκεί που τα πράγματα έμοιαζαν να ηρεμούν.

Υπάρχουν και διαφορετικοί τρόποι αντίδρασης αλλά αυτοί σε πρώτη φάση μοιάζουν μάλλον αποτέλεσμα εκνευρισμού της στιγμής και φυσικά θα μπορέσουν να αξιολογηθούν διεξοδικά τις επόμενες μέρες όταν αποφασίσουν οι θιγόμενοι σύλλογο τον τρόπο αντίδρασης. Επίσης η καταβολή των ποσών τουλάχιστον ως τώρα είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενη γιατί έχουν υπάρξει αρκετές ανάλογες αποφάσεις που άλλες έχουν βρει ανταπόκριση (οι πιο λίγες) και άλλες όχι.

Η Ομοσπονδία έχει σαν όπλο την στέρηση μεταγραφών στην νέα πλέον περίοδο αν δεν τακτοποιηθεί το… ζήτημα και οι σύλλογοι σαν όπλο την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ που πάντως φέτος δεν έχει ακόμη συγκροτηθεί και μπορεί να υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στις αποφάσεις του. Πάντως το βέβαιο είναι ότι ο Αθηναϊκός έχει απόλυτη ανάγκη τα αξιολογηθέντα ποσά για να μπορέσει να αποπληρώσει την Ζόχνοβα που πλέον για να άρει το εμπάργκο, δεν ζητά μόνο προκαταβολή και εξασφάλιση των υπολοίπων αλλά και τους τόκους των 15.000 ευρώ!

Και ο Αθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να τα πληρώσει γιατί άλλως κινδυνεύει να μην πάρει άδεια εξόδου για την Κρίσι Γκίβενς που είναι λίρα εκατό και έχει αποδείξει ότι μπορεί να βγει και mvp στην Α1 φέτος. Οι Σουηδοί επενδυτές είναι αποφασισμένοι να βάλουν… μπλάνκο στα προηγούμενα χρέη και να να επενδύσουν τα όποια χρήματα για την νέα χρονιά ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Συνεπώς πρέπει να βρεθούν με άλλο τρόπο τα χρήματα για να προχωρήσουν στον Βύρωνα στην άλλη εποχή και να μην πάει χαμένη η όλη προσπάθεια του Δημήτρη Αποσκίτη.

ΠΗΓΗ: sportshero.gr