ΕΟΚ: Σημαντική τροποποίηση στην προκήρυξη

2:35 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Γ’ΕΘΝΙΚΗ , ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ , ΕΟΚ , ΤΟΠΙΚΑ |Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketpress.gr πριν από λίγο στην έκτακτη συνάντηση των εκπροσώπων των Τοπικών Ενώσεων στα γραφεία της Ε.Ο.Κ,. ανακαλέστηκε η τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής προκήρυξης της Γ” Εθνικής.

Οι πρωταθλητές των Ενώσεων θα συνεχίζουν να ανεβαίνουν απευθείας στους αντίστοιχους ομίλους της Γ΄ Εθνικής, οι ομάδες που θα αγωνίζονται στην Γ” Εθνική θα αυξηθούν από του χρόνου σε 14, που αυτό έχει σαν συνέπεια ότι θα υποβιβαστούν μόνο οι τρεις τελευταίοι κάθε ομίλου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε διαπραγματεύσεις είναι ακόμη το χιλιομετρικό όριο της κάλυψης των εξόδων από την ομοσπονδία με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν στα 200 χλμ.
Τα νέα αυτά ηχούν χαρμόσυνα στα αυτιά τόσο των 2 εκπροσώπων μας ( Καλαμάτα 1980, ΓΣ Μεσσήνης) στην Γ΄ Εθνική όσο και στα αυτιά ων διοικήσεων των σωματείων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.. Η επιτυχία αυτή πρέπει να πιστωθεί αποκλειστικά στον πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ Γιάννη Κοντραφούρη και το υπόλοιπο Διοικητικό συμβούλιο της ένωσης γιατί αυτοί πρώτοι με τις άμεσες ενέργειες απέτρεψαν μια μεγάλη αδικία για το επαρχιακό μπάσκετ.