ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Η “αυτοκτονία” και ο… γκρεμός!

Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014 | 12:14 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 , ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ |Και τώρα τρέχουν… Ο Ερμής Λαγκαδά “αυτοκτόνησε” στον αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο βρισκόταν μπροστά για 39.5 λεπτά και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, με το φάσμα του υποβιβασμού να είναι πιο ορατό από ποτέ.

Ο Στάθης Καμαράκης δεν κατάφερε σε ένα ακόμα δικό του παιχνίδι να οδηγήσει τους “πράσινους” στο ροζ φύλλο (το ίδιο συνέβη και στον αγώνα του Ιβανωφείου με τον Ηρακλή) και σίγουρα εκτέθηκε μετά από την επιλογή του να χρησιμοποιήσει στην παράταση τον προερχόμενο από τραυματισμό, Θανάση Ιωακειμίδη, χωρίς να τον έχει χρησιμοποιήσει καθόλου νωρίτερα για να βρει ρυθμό.
Το “φόρτωμα” με φάουλ του εξαιρετικού για ένα ακόμη ματς Αλέξανδρου Σιγκούνα επηρέασαν σίγουρα την εξέλιξη του αγώνα, στον οποίο ο Μίλαν Τρτιτς πέτυχε αρκετούς πόντους, όμως είχε έντονα αμυντικά προβλήματα, ενώ ο Παντελής Παπαϊωακείμ έπαιξε με πυρετό και δεν βοήθησε.
Αυτοί που ξεχώρισαν και έβγαλαν το περισσότερο πάθος, πλην του Σιγκούνα, ήταν ο αρχηγός Μπάμπης Παρίτσης, που έκανε πραγματικά τα πάντα πάνω στο παρκέ, ο διεθνής με την Εθνική Νέων Φίλιππος Καλογιαννίδης, ο οποίος αγωνίστηκε ως πλέι μέικερ (δεν είναι η φυσική του θέση) και οργάνωσε σωστά το παιχνίδι της ομάδας του, ενώ ήταν επίσης εξαιρετικός αμυντικά, καθώς και ο πάντα χρήσιμος Μπάμπης Σικαλίδης, που έκανε καλά τη δουλειά του κοντά στο καλάθι.
Νίκος Βαγγέλης