ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Με Γεροφώτη στην Καβάλα

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013 | 5:29 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 , ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ |Το ξεκίνημα του Ερμή Λαγκαδά δεν είναι και τόσο καλό φέτος και η ήττα από το Παγκράτι αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε την παραίτηση του Τάκη Ξουρίδα.

Προσωρινός του διάδοχος (πρόθεση των διοικούντων είναι να μονιμοποιηθεί) θα είναι ο Δημήτρης Γεροφώτης, που αναβαθμίζεται από assistant σε head coach, και θα κληθεί να καθοδηγήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο δύσκολο ματς με αντίπαλο την Καβάλα.
Η έλευση του Γιάννη Τζήμα έχει αλλάξει την ψυχολογία στη μακεδονική ομάδα και οι πράσινοι θα ψάξουν την τεράστια υπέρβαση. “Κλειδί” θεωρείται η αντιμετώπιση του Σωτήρη Καραποστόλου, ο οποίος μπορεί να έμεινε στα… ρηχά κόντρα στην ΚΑΠ, όμως είναι φοβερός σουτέρ. Γι’ αυτό και στο μαρκάρισμά του θα επιστρατευτεί σίγουρα κάποια στιγμή ο διεθνής με την Εθνική Νέων, Φίλιππος Καλογιαννίδης, ο οποίος έχει σημαντικές αμυντικές αρετές, ενώ το μεγαλύτερο επιθετικό… βάρος θα επωμιστούν τα “κανόνια” της ομάδας Ηλιάδης, Τρτιτς και Ιωακειμίδης…
Νίκος Βαγγέλης