ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Στην τελική ευθεία με τους κοινοτικούς

4:23 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 , ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ |

Ευρεία διοικητική σύσκεψη έγινε χθες το απόγευμα με την ευκαιρία της επιστροφής από το εξωτερικό του εκπροσώπου της AMERICAN GENETICS κου Παύλου Ζουλιάμη, στα γραφεία του μέγα χορηγού του συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγιναν επικοινωνίες με τους αθλητές – στόχους της ομάδας καθώς και με τους εκπροσώπους τους. Παράλληλα εξετάστηκε και η περίπτωση απόκτησης κοινοτικού αθλητή με τις πιθανότητες πλέον να είναι αυξημένες. Ο σύλλογος εξετάζει 2 περιπτώσεις αθλητών που αγωνίζονται στις θέσεις “3” & “5”. Και οι 2 αθλητές έχουν σημαντική παρουσία σε πρωτάθλημα γειτονικής χώρας και μάλιστα αποτελούν αρκετά οικονομικές λύσεις με δεδομένο ότι ο σύλλογος έχει ήδη κάνει οικονομική υπέρβαση με τον Σιγκούνα και κάτι τέτοιο είναι πιθανό να γίνει και για την απόκτηση ακόμη ενός Έλληνα αθλητή.

Πέραν των μεταγραφικών εξελίξεων, η ομάδα συνεχίζει τις διπλές προπονήσεις χωρίς προβλήματα ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί και μπροστά στο κοινό της καθώς για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό με τον Αργοναύτη (Β’ Εθνική) στον Λαγκαδά ενώ το Σάββατο ο Ερμής θα αγωνιστεί κόντρα στην Αγία Παρασκευή για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Βέβαια ο Ερμής, με τα κένα που έχει στο ρόστερ, θα δει τα συγκεκριμένα παιχνίδια ως μια ευκαιρία για δοκιμές και να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα νεαρά παιδιά που απαρτίζουν τον σύλλογο.

Εν τω μεταξύ, πολύ κοντά σε νέα χορηγική συμφωνία βρίσκεται ο Ερμής με μια πολύ μεγάλη εταιρεία πληροφορικής της Ελλάδος και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα ύστερα από επαφές που έχει αναλάβει προσωπικά ο team manager του συλλόγου κος Βασίλης Πρασσάς.