ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Στο χειρουργείο ο Γεωργίτσης, πρόβλημα με Ιωακειμίδη, βολές κατά Παφίλη

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ερμή Λαγκαδά καθώς θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ως τις αρχές του 2013 χωρίς τον Θοδωρή Γεωργίτση ο οποίος θα χειρουργηθεί στο γόνατο την πιθανότατα αύριο Τρίτη (27/11) από τον πρόεδρο των “πρασίνων” και Ιατρό Δημήτρη Χρηστίδη.
Επίσης πρόβλημα υπάρχει και με τον Ιωακειμίδη ο οποίος υποφέρει στον οπίσθιο χιαστό, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβει το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ο Παρίτσης. Επίσης στην ανακοίνωση που ακολουθεί η ομάδα του Λαγκαδά στρέφει τα βέλη της εναντίον του διαιτητή Κου Παφίλη τονίζοντας ότι πρόκειται για το ….γνωστό πρόβλημα “Παφίλης”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν γλιτώνει το χειρουργείο ο Γεωργίτσης ο οποίος πιθανότατα την Τρίτη θα εγχειριστεί στο γόνατο από τον πρόεδρο και γιατρό της ομάδας Δημήτρη Χρηστίδη! Αν όλα πάνε καλά ο Γεωργίτσης θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου 1 μήνα. Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα σταματάει στις 15/12, η επιστροφή του σε επίσημο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2013. Ωστόσο τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ καθώς υπάρχει εντόνος προβληματισμός και για τον Ιωακειμίδη ο οποίος έχει πρόβλημα στον οπίσθιο χιαστό και αύριο θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος της ζημίας. Τέλος και ο Παρίτσης αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και θα γίνει προσπάθεια να προλάβει το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Άλλωστε δεν υπάρχει και κάποιος άλλος παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στη θέση 4 μετά την απουσία του Γεωργίτση.

Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα, εμφανίστηκε και το γνωστό πρόβλημα “Παφίλης” ο οποίος ήταν προκλητικός τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, κάτι που έχει εξοργίσει στο έπακρο τους ανθρώπους του Ερμή που τις επόμενες ημέρες θα ζήτήσουν επίσημα την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή, ενώ πιθανότατα να σταλεί υλικό τόσο από το χθεσινό παιχνίδι όσο και από άλλα παιχνίδια του Παφίλη για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της αδικίας που έχει υποστεί ο Ερμής από τον συγκεκριμένο διαιτητή. Βέβαια είναι γνωστό ότι δεν είναι μόνο ο Ερμής που έχει παράπονα από τον Παφίλη. Μάλιστα το αξοπερίεργο είναι ότι ο ίδιος διαιτητής μεγαλούργησε και την προηγούμενη εβδομάδα όταν αδίκησε κατάφωρα την Λευκάδα και πάλι κόντρα στους Ικάρους Σερρών. Στη λογική αυτή ο πρόεδρος της ομάδας θα ζητήσει διευκρινίσεις από την ΚΕΔ για το πως είναι δυνατόν ο ίδιος διαιτητής να σφυρίζει την ίδια ομάδα για 2η συνεχόμενη αγωνιστική.