ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: H υπομονή μας εξαντλείται!

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 | 5:31 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 |

Ο Σιγκούνας καρφώνει στο καλάθι του Ερμή

Με την διαιτησία του Κου Πόντα τα έχουν οι άνθρωποι του Ερμή Λαγκαδά οι οποίοι σε ανακοίνωση τους τονίζουν ότι πλέον έχει αρχίσει να εξαντλείτε η υπομονή τους με τις διαιτησίες που αντιμετωπίζουν, παράπονα τα οποία θα εκφράσει επίσημα στην ΚΕΔ ο Δημήτρης Χρηστίδης.

Αναλυτικά:

Τελείως άδικη χαρακτηρίζουν οι διοικούντες και το αγωνιστικό team της ομάδας, την ήττα στην Τρίπολη. Οι αποφάσεις του 3ου διαιτητή Πόντα ήταν αυτές που εμπόδισαν τον Ερμή να καθαρίσει το ματς. Ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο, ο εν λόγω διαιτητής δεν έδωσε σφύριγμα υπέρ του Ερμή, χρέωσε με τεχνική ποινή τον Αναγνωστόπουλο αρνούμενος σε 3 συνεχόμενες φάσεις να του δώσει πεντακάθαρα φάουλ εις βάρος του ενώ ακύρωσε 2 γκολ φάουλ υπέρ του Ερμή κάνοντας άπαντες να βράζουν από τη στάση του. Η κυριότερη φάση συνέβη στο 36′ λεπτό με το σκορ στο 53 – 54 υπέρ του Ερμή όταν δεν μέτρησε γκολ φάουλ του Αναγνωστόπουλου κι έτσι αντί το σκορ να γίνει 53 – 57 η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 55 – 54. Στα παράπονα της διοίκησης του Ερμή παραδέχθηκε το σφάλμα του, κάτι όμως που δεν άφησε κανέναν ανακουφισμένο. Εκείνο όμως που εξόργισε περισσότερο τους ανθρώπους του Ερμή είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω διαιτητής “τόλμησε” πριν από το παιχνίδι να επικοινωνήσει με φιλικό πρόσωπο της ομάδας (λες και κάποιος του το ζήτησε) και να υποσχεθεί ότι θα σφυρίξει 50 – 50 (σαν να μας έκανε χάρη)!!! Βέβαια η διαιτησία του Πόντα δεν είναι η μόνη που τη φετινή χρονιά διαμόρφωσε αποτέλεσμα. Ακόμη δεν έχουν σβήσει οι μνήμες από την αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με τα Τρίκαλα όπου και τιμωρήθηκε ο διαιτητής Μαγκλογιάννης, ούτε από τα απίθανα σφυρίγματα του Τσώνου στην εντός έδρας ήττα με την Αγία Παρασκευή (κι ενώ η ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 8 πόντους 5′ πριν τη λήξη). Τα επίσημα παράπονα της ομάδας θα εκφραστούν και στη ΚΕΔ δια του προέδρου του Ερμή κου Δημήτρη Χρηστίδη.

Τέλος, το ο Δ.Σ. του Ερμή ευχαριστεί τη διοίκηση και τους φίλους του Αρκαδικού για την εκπληκτική φιλοξενία. Επίσης θα ήθελε να συγχαρεί τους διαιτητές κους Ψαριανό και Σκούτα κάτι που φυσικά δεν μπορεί να κάνει για τον κο Πόντα που κατόρθωσε, ως 3ος διαιτητής να γίνει ο MVP του αγώνα. H υπομονή μας εξαντλείται! Είναι το 4ο παιχνίδι της φετινής χρονιάς που γινόμαστε θύματα “ανικανότητας”. Δεν επιδιώκουμε καμία ηθική ικανοποίηση μαθαίνοντας τιμωρίες διαιτητών. Το μόνο που επιθυμούμε είναι ίση αντιμετώπιση της ομάδας μας!.