ΕΣΑΚΕ: Μοιράζονται μια θέση στην καλύτερη πεντάδα…Σπανούλης και Παππάς!!!

4:42 μ.μ. | = 0 | ΕΣΑΚΕ | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ |

Η καλύτερη πεντάδα της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13 …έχει χώρο για έξι παίκτες! Όπως ακριβώς είχε συμβεί στην Euroleague το 2007, έτσι και στη φετινή ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξη των κορυφαίων του πρωταθλήματος είχαμε ισοψηφία για τη δεύτερη θέση των γκαρντ.

Τη μοιράζονται λοιπόν ο αρχηγός του Ολυμπιακού – και MVP τόσο της κανονικής διάρκειας όσο και του φάιναλ φορ της EuroleagueΒασίλης Σπανούλης και ο άνθρωπος που έβαλε την σφραγίδα του στην πορεία του Πανιωνίου, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη Basket League ΟΠΑΠ 2012-13, Νίκος Παππάς.

O Βασίλης Σπανούλης δήλωσε για τη διάκριση του:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για να είμαι στην καλύτερη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Εμείς κάναμε μια εξαιρετική χρονιά στην Ευρωλίγκα, αλλά σίγουρα στην Ελλάδα τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Αυτό είναι που θέλουμε να αλλάξουμε τη νέα χρονιά».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς τόνισε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το ότι βρίσκομαι σε αυτή την ξεχωριστή “ομάδα”. Είναι πολύ τιμητικό για μένα και χαίρομαι που είμαι δίπλα σε τέτοιους παίκτες. Προσωπικά βλέπω αυτή την τιμή, ως ανταμοιβή για τη προσπάθεια που έχω κάνει, για τους κόπους της φετινής χρονιάς και των προηγούμενων και ως κίνητρο για τη συνέχεια. Ο Πανιώνιος μου έδωσε την ευκαιρία να έχω έναν τέτοιο ρόλο που με βοήθησε να συνδυάσω τους στόχους της ομάδας με τους προσωπικούς μου στόχους, φτάνοντας αυτή τη στιγμή να είμαι κομμάτι του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ομάδας, στην οποία θα αφοσιωθούμε όλοι το επόμενο διάστημα».