ΕΣΚΑΒΔΕ: Να μην πέσει ούτε μια σταγόνα

Τα έργα στο πολύπαθο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Αγρινίου ξεκινάνε αυτήν την εβδομάδα. Οι υπεύθυνοι έχουν στην διάθεση τους 150.000 Ευρώ ώστε να επιδιορθώσουν την σκεπή του γυμναστηρίου που μπάζει από παντού καθώς και τα προβλήματα με το φουσκωμένο από την υγρασία παρκέ. Δικαιολογίες ΤΕΛΟΣ.

Τα λεφτά είναι πάρα πολλά και λάθη πλέον δεν επιτρέπονται. Αρκετά ρεζίλι γίναμε σαν Αγρίνιο με αυτό το θέμα με αποκορύφωμα τον περσινό αγώνα Γ Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον Α.Ο. Αγρινίου και την Νίκη Αμαρουσίου που την ώρα που παιζόταν ο αγώνας τρέχανε ποτάμια νερών από την σκεπή και τους τοίχους με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για μισή ώρα προκείμενου να βγάλουν οι υπεύθυνοι τα νερά έξω και που είχε σαν αποτέλεσμα να γράψουν οι φιλοξενούμενοι στην ιστοσελίδα τους ήττα στην Ναυμαχία του Αγρινίου.

Δεν αρμόζει και δεν τιμάει κανένα υπεύθυνο αυτή η κατάσταση. Τονίζουμε και πάλι ότι τα λεφτά όπως μας έχουν τονίσει από τον Δήμο είναι 150.000. Πάρα πολλά χρήματα για να φτιαχτεί καινούργιο προπονητήριο όχι απλά να γίνουν διορθώσεις σε ένα ήδη υπάρχον. Μια σταγόνα να πέσει μέσα θα πρόκειται περί εγκλήματος. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν και πρέπει να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει αυτή τη φορά. Από τον χειμώνα το παρκέ θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση στα σημεία που έχει πρόβλημα και η βροχή να μη τρομάζει κανένα και να μη θέτει σε αμφιβολία κανέναν αγώνα μέσα στο κλειστό γυμναστήριο.
Μιχάλης Σταμουλάκης