ΕΣΚΑΝΑ: “Ψήλωσε” με Ραλλάτο

Ο Άρης Νικαίας έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ και μετά από τις αξιόλογες μεταγραφές του Θέμη Φωτόπουλου και του Μάριου Σκιαθίτη, έκανε δικό του και τον Γρηγόρη Ραλλάτο!
Ο δυναμικός σέντερ, που προέρχεται από τα παιδικοεφηβικά του Πανιωνίου, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Ελευσίνα, Δάφνη, Πανερυθραϊκό, Νίκη Αμαρουσίου, Ερμή Πειραιά και Πόλις, ενώ πέρυσι είχε σταματήσει το μπάσκετ για να ασχοληθεί με το ράγκμπι, διαπρέποντας στις ΗΠΑ! Ωστόσο, η… πορτοκαλή θεά τον κέρδισε ξανά και σε συνδυασμό με το πλάνο των ανθρώπων του Άρη, πείστηκε να ντυθεί στα κυανοκίτρινα.Μετά από την επίτευξη της συμφωνίας, ο έμπειρος παίκτης δήλωσε:”Προσωπικοί μου στόχοι είναι, όπως πάντα να κερδίζω σε ότι κάνω και να ευχαριστηθώ το άθλημα που αγάπησα. Με τον προπονητή (σ.σ. Γιώργο Δρουμπούκη) δεν έχω συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά ξέρω πως η επικοινωνία είναι το παν και αισθάνθηκα άνετα μαζί του από το πρώτο κιόλας λεπτό. Είναι από τους ανθρώπους που θα σε παροτρύνουν να παίξεις για “αυτούς” με τον τρόπο τους και τις μπασκετικές τους γνώσεις και αυτό είναι κάτι που με πεισμώνει να αποδώσω τα μέγιστα σε οτιδήποτε μου ζητηθεί.

Η διοίκηση είναι ένας απο τους σημαντικότερους λόγους που συμφώνησα με τον Άρη Νικαίας λόγω των δύο πολύ σοβαρών Κυρίων που μου έκαναν τη τιμή να με εμπιστευτούν έχοντας αποδείξει σε εμένα και όχι μόνο, το ποιοί είναι ως προς την αγάπη τους για το άθλημα αλλά και έξω απ’το γήπεδο σε προσωπικό επίπεδο. Οι συμπαίχτες μου είναι στη καρδιά μου ήδη, οι μπασκετικές τους ικανότητες πάντα με έκαναν καλύτερο στην απόδοσή μου, αλλά και με το φιλότιμό τους πιστεύω πως η ομάδα του Αρη Νικαίας θα γίνει μια γροθιά. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που γυρνάω στον Ελληνικό μπασκετικό κόσμο και χαίρομαι, καθώς και γεμίζω ευθύνη, που η προσπάθειά μου αυτή, θα γίνει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ και στον Αρη Νικαίας”.