ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: Η νέα δύναμη στο Λαμιώτικο μπάσκετ

Οι διαπραγματεύσεις και οι συνομιλίες κράτησαν όλο το καλοκαίρι. Αρκετές φορές έφθασαν στο αδιέξοδο. Η αγάπη όμως για το άθλημα και την πόλη κάποιων ανθρώπων «έσωσε « το εγχείρημα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. 

Αυτό που εδώ και αρκετά χρόνια ήθελαν κάποιοι στον χώρο του μπάσκετ στην Λαμία, που ήταν απαίτηση και πολλών φίλων του Αθλήματος έγινε πραγματικότητα. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΙ  ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ αλλά και άλλοι παράγοντες του τοπικού  μπάσκετ με πολλά χρόνια στο άθλημα και  με εμπειρία ένωσαν τις δυνάμεις τους και την προσπάθεια τους   και μια νέα δύναμη ανατέλλει στο Λαμιώτικο  μπάσκετ.

Λεπτομέρειες πολλές δεν έγιναν γνωστές για αυτήν την συμφωνία,  το σίγουρο είναι ότι η ομάδα κρατάει το όνομα ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ,  εξ άλλου μ αυτό μπήκε προχθές στην κλήρωση της Α ΕΣΚΑΣΕ ( δεν μπήκε σ αυτήν ο Ιωνικός  Λαμίας, μιας και η διοργανώτρια αρχή είχε ενημερωθεί για τις  εξελίξεις), αποτελείται από το σύνολο των παιχτών των δύο ομάδων που μάλιστα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την νέα αγωνιστική  περίοδο   προχθές, κάτω  απ τις οδηγίες του Γιάννη Σοφογιάννη  που θα  είναι και ο τεχνικός της νέας ομάδας (με την συμπαράσταση και τις βοήθειες του Νίκου ΤΣουκαλαδέλη και του Χρ. Καραπέτσα)  και με γενικό αρχηγό τον Παναγιώτη  Κραββαρίτη.

«Ήταν πιστεύουμε  μια επιθυμία πολλών ανθρώπων στην Λαμία εδώ και αρκετά χρόνια. Φέτος με την βοήθεια όλων και τις  αμοιβαίες υποχωρήσεις και με στόχο μακροπρόθεσμο η ένωση αυτή έγινε πραγματικότητα .Ξεκινάμε μια μεταβατική και δύσκολη χρονιά με όρεξη και φιλοδοξίες και στόχους εφικτούς να στεριώσει το εγχείρημα και να φέρουμε το μπάσκετ της Λαμίας  με σταθερά βήματα εκεί που του αρμόζει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε σ αυτήν την προσπάθεια και να ευχηθώ μια καλή χρονιά  με υγεία και με πολύ δουλεία απ όλους μας…. « θα πει ο Γιάννης Σοφογιάννης.

«Μεταβατική χρονιά « την χαρακτήρισε και ο Παναγιώτης  Κραββαρίτης, ο νέος Γενικός Αρχηγός , αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες «… το ταξίδι μας ξεκινάει φέτος, με σκοπό να φταίξουμε μια καλή ομάδα , οργανωμένη που να παίζει καλώ μπάσκετ να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν θα βάνουμε στόχους για  φέτος, θα αγωνισθούμε για την νίκη σε κάθε  παιχνίδι  και ότι βγεί . Ήδη ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος  μας».

Πηγή: ilamia.gr