ΕΥΚΑΡΠΙΑ: Μεταγραφές και ανανεώσεις

Παρότι νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική, η Ευκαρπία αναμένεται να είναι πανίσχυρη τη νέα σεζόν, καθώς οι διοικούντες φρόντισαν να “θωρακίσουν” το ρόστερ με παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία.
Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν τους:
Γιάννη Κοεμτζόγλου (1.90μ., γκαρντ από Ανατόλια)
Αλέξανδρο Παυλίδη (1.93μ., γκαρντ/φόργουορντ από Αγιο Αθανάσιο)
Σταύρο Ζησόπουλο (1.90μ., σμολ φόργουορντ από Ερμή Λαγκαδά)
Γιάννη Παρασκευόπουλο (1.87μ., γκαρντ, απο Αργοναύτη)
Θανάση Βλάχο (1.93μ., γκαρντ / φόργουορντ από Έσπερο Λαμίας)
Δάνη Αρνίδη (1.94μ., γκαρντ / φόργουορντ από Μαχητές / Δόξας Πευκών)
Γιάννη Καρούζο (2.00μ., φόργουορντ / σέντερ από Μαχητές / Δόξας Πευκών)
Χρήστο Λεόντη (2.02μ., πάουερ φόργουορντ από ΜΕΝΤ)
Σπύρο Μπάκο (2.00μ., πάουερ φόργουορντ από Μέγα Αλέξανδρο)
Με Πετρόπουλο και 4 ανανεώσεις!
Στο τιμόνι της ομάδας θα παραμείνει ο Δημήτρης Πετρόπουλος, που έχει χαράξει αξιόλογη πορεία όλα αυτά τα χρόνια, οδηγώντας στην Ευκαρπία στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι: Παύλος Κουπαράνης, Νίκος Χατζημιχαηλίδης, Γιώργος Παπαευαγγέλου και Βασίλη Τζοβάρα, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί μία ακόμη προσθήκη, καθώς και μια σειρά συμφωνιών με χορηγούς της περιοχής.
Ο κόουτς Πετρόπουλος είναι ευχαριστημένος από τις μέχρι στιγμής κινήσεις, τονίζοντας στο Basketworld.gr: “Ο στόχος είναι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, στοχεύοντας πάντα στη νίκη. Θεωρώ ότι το ρόστερ είναι πολύ καλό, η διοίκηση σούπερ και ο κόσμος της περιοχής αρχίζει και αγκαλιάζει την προσπάθεια που γίνεται”.