ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2013: Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων και των εκπομπών του ΑΝΤ1!

11:05 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ , ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2013 |

Καθημερινά από 4 έως 22 Σεπτεμβρίου η καρδιά του Ευρωμπάσκετ θα “χτυπά” απευθείας από τα γήπεδα της Σλοβενίας στον ΑΝΤ1. Όλοι οι αγώνες της Εθνικής Ομάδας, τα μεγαλύτερα ντέρμπι της διοργάνωσης και η τελική φάση θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1.

Ελλάδα-Σουηδία 4 Σεπτεμβρίου στις 18.45

Ελλάδα-Ρωσία 5 Σεπτεμβρίου στις 22.00

Ελλάδα-Τουρκία 7 Σεπτεμβρίου στις 22.00

Ελλάδα-Ιταλία 8 Σεπτεμβρίου στις 18.45

Ελλάδα-Φινλανδία 9 Σεπτεμβρίου στις 15.30

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ από τις 4 έως τις 22 Σεπτεμβρίου θα “χτυπά” στα γήπεδα της Σλοβενίας και για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, ιδιωτικό κανάλι θα μεταφέρει τον παλμό της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.

Από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα έχουν την ευκαιρία οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν τη μεγάλη προσπάθεια των “χρυσών” παιδιών του ελληνικού μπάσκετ για την κατάκτηση της κορυφής στο Eurobasket 2013.

Το Εurobasket 2013 της Σλοβενίας αποτελεί το αθλητικό ορόσημο της χρονιάς και το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα παρακολουθεί και θα μεταδίδει συνεχώς τις εξελίξεις από την αρχή της ημέρας μέσα από την εκπομπή “Πρωινό ΑΝΤ1”, αλλά και κατά τη διάρκειά της μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού με ζωντανές μεταδόσεις, συνδέσεις και ανταποκρίσεις.

Η Α φάση του Eurobasket 2013 αρχίζει στις 4 Σεπτεμβρίου και η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά: τη Σουηδία, τη Ρωσία, την Τουρκία, την Ιταλία και τη Φινλανδία.

Αναλυτικότερα το Πρόγραμμα μεταδόσεων:

4 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα-Σουηδία στις 18.45

και Σερβία-Λιθουανία στις 22.00

5 Σεπτεμβρίου: Βοσνία-Σερβία στις 18.45

και Ελλάδα-Ρωσία στις 22.00

7 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα-Τουρκία στις 22.00

8 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα-Ιταλία στις 18.45

9 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα-Φινλανδία στις 15.30

και Τουρκία-Ρωσία στις 22.00

Στη Β φάση, από 11 έως 16 Σεπτεμβρίου, θα μεταδοθούν 6 αγώνες. Οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος θα διεξαχθούν στις 12,14 και 16 Σεπτεμβρίου.

Οι προημιτελικοί θα μεταδοθούν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.

Ο ημιτελικός στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στις 22 Σεπτεμβρίου.

Αν η ελληνική ομάδα αγωνιστεί για την 5η ή την 6η θέση, το ματς θα προβληθεί στις 21 Σεπτεμβρίου.

Σε κάθε “μάχη” της Εθνικής μας, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν pre game και post game με όλο το ρεπορτάζ πριν και μετά τη λήξη του κάθε αγώνα.

Περιγραφή: Ιάκωβος Φιλιππούσης – Παναγιώτης Περπερίδης – Γιάννης Ψαράκης

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χατζηδάκης

“Το Ευρωμπάσκετ στον ΑΝΤ1”

Καθημερινά από τις 4 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στις 00.10

Μέσα από την ειδική εκπομπή “Το Ευρωμπάσκετ στον ΑΝΤ1”, οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν ένα πλούσιο ρεπορτάζ με τα καλύτερα στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια, ζωντανές συνδέσεις από τη Σλοβενία με απευθείας συνεντεύξεις, τις δηλώσεις των κορυφαίων της διοργάνωσης, όλο το παρασκήνιο από τα αποδυτήρια και το κλίμα από το ξενοδοχείο της Εθνικής. Ακόμα, στο στούντιο θα βρίσκονται σημαντικοί καλεσμένοι από τον χώρο του μπάσκετ οι οποίοι θα σχολιάζουν τις στατιστικές και θα αναλύουν τις σημαντικότερες φάσεις.

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης

Αρχισυνταξία: Γιάννης Ψαράκης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Ντατσόπουλος

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε απευθείας από τη FIBA τα τηλεοπτικά δικαιώματα της “ελεύθερης” τηλεοπτικής μετάδοσης της διοργάνωσης για την Ελλάδα και θα συντροφεύσει την επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων στην πορεία προς την κατάκτηση του τροπαίου ή ενός μεταλλίου καλύπτοντας κάθε πτυχή της αγωνιστικής της προσπάθειας.

ΠΗΓΗ: antenna.gr