ΕΥΡΩΠΗ: Ψήφος εμπιστοσύνης σε Πάλμερ

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014 | 12:06 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΙΣΡΑΗΛ , ΚΑΟΔ |Η Χάποελ Εϊλάτ παρέτεινε την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Κέβιν Πάλμερ.Ο Αμερικανός παίκτης συνέχισε τις εμφατικές εμφανίσεις την αγωνιστική σεζόν 2013-14  μετρώντας μέχρι στιγμής σε 25 παιχνίδια  12,4 πόντους και 7,3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Τον προηγούμενο χρόνο,πέρασε με ιδιαίτερη επιτυχία τις εξετάσεις που έδωσε στην αμιγώς μπασκετική Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του ΚΑΟΔ. Εξασφάλισε με την αγωνιστική του ποιότητα τη γρήγορη παραμονή της ομάδας του στα σαλόνια της Α1 και επιχείρησε αιφνίδιο limit up στις μετοχές του.
Με τα χρώματα των Δραμινών είχε μέσο όρο 12,7 πόντους,8,3 ριμπάουντ σε 26 αγώνες.Το μπασκετικό μεταπτυχιακό του στο σκληρό πρωτάθλημα της Ελλάδας που ισοδυναμεί με παράσημο στο βιογραφικό κάθε παίκτη,επέφερε ένα καλό συμβόλαιο για τον σεληνιασμένο Πάλμερ στο κοσμοπολίτικο Ισραήλ.
Οι ιθύνοντες του Ισραηλινού συλλόγου, κέρδισαν το λαχείο με την απόκτηση του και διανύουν περίοδο σταθερότητας και αγωνιστικής ευμάρειας.Η ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι την επόμενη σεζόν, γεμίζει με ασφάλεια τις καρδιές των φιλάθλων που δρέπουν τις δάφνες από την υγεία και την άνοδο της Χάποελ,ένα πλατύ ξέγνοιαστο χαμόγελο.
Δημήτρης Μπούτσικος