Ευτυχώς η πυρηνική βόμβα του ΟΑΚΑ…έμεινε ανενεργή!!!

4:02 μ.μ. | = 1 | .Θωμάς Κυρίτσης |
Φεύγοντας χθες βράδυ από το ΟΑΚΑ μαζί με την συνεργάτιδα μου ευχαρίστησα τον Θεό που και εγώ, η κοπέλα, αλλά και όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό αποχώρησε αρτιμελής!!!

Κάποιοι θα με αποκαλέσουν παράλογο αλλά αυτό που έζησα την Τρίτη και κυρίως χθες ξεφεύγει από τα όρια της λογικής, και μόνο καλό δεν κάνει στον Παναθηναϊκό.

Άνθρωποι παντού, άνθρωποι σκαρφαλωμένοι στις σκαλωσιές, άνθρωποι να σκαρφαλώνουν επικίνδυνα πάνω από σκάλες και να κάθονται παντού, και όταν λέμε παντού…εννοούμε παντού. Σε ένα κλειστό που έχει χωρητικότητα 18.500 θεατές πως είναι δυνατόν να βρεθούν γύρω στους 30 χιλιάδες… Ποίος θα έπαιρνε την ευθύνη αν κάποιος τραυματιζόταν, ενώ δεν θέλω να φτάσω στο πιο τραγικό σενάριο… Πού ήταν η ασφάλεια του γηπέδου, η αστυνομία…!!! Ρητορικά ερωτήματα βέβαια στην προσπάθεια να χωρέσουμε τον κόσμο ο οποίος από την πολύ ασφυξία δεν μπορούσε καν να φωνάξει…και να συμπαρασταθεί όπως θα μπορούσε!!! Ξέφραγο αμπέλι το ΟΑΚΑ, καθώς εκτός από τα κορόιδα που στήθηκαν στις ουρές και πλήρωσαν ένα εισιτήριο μπήκε στο γήπεδο και όποιος περνούσε και έξω από το κλειστό… Και θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία για τα δημοσιογραφικά θεωρία!!!Πίσω μου σε ένα σχετικά στενό διάδρομο πρέπει να είχα τουλάχιστον 50 όρθιους να σπρώχνουν και να φωνάζουν χωρίς κανείς να νοιάζεται που οι αρχικοί 50…έγιναν 150!!! Πώς είναι δυνατόν οι συνάδελφοι να κάνουν την δουλειά τους την ίδια ώρα που ο κάθε ένας μπορούσε να είναι δίπλα του, ακόμα και να ελέγχει το τι γράφει και τι λέει, με πολλούς να καταπατούν ακόμα και τα ρούτερ των ίντερνετ…με το ίντερνετ να είναι ανύπαρκτο λόγω συνωστισμού!!! Στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” θα δούμε άραγε Ισπανούς να κάθονται σε σκαλιά, σκαλωσιές, γύρω και πάνω από το ρολόι…!!!Και βέβαια όχι!!! Έτσι λοιπόν η “πράσινη” ΚΑΕ θα πρέπει να προβληματιστεί με την χθεσινή εικόνα, εικόνα που ακόμα μια φορά έχω ζήσει ακολουθώντας αυτή την ομάδα, στην Γλυφάδα στα μέσα της δεκαετίας του 90, μια εικόνα που έδωσε την ευκαιρία στους Ισπανούς για ακόμα περισσότερα πικρόχολα σχόλια…