Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ: “Θέλουμε αμερόληπτη διαιτησία” (VIDEO διαμαρτυρίας)

Ο Κάδμος δεν τα κατάφερε να περασει από την έδρα του Διαγόρα, με τους ανθρώπους του να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης και συνοδευτικού βίντεο. Αναλυτικά:
Δεν συνηθίζουμε να εντυπωσιάζουμε μέσω  ανακοινώσεων προς τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά και έχουμε αποδείξει έως σήμερα ότι σεβόμαστε σαν σύλλογος τις “κεφαλές” της διοίκησης και της διαιτησίας της ΕΟΚ. Όμως η υπομονή μας για τις αποφάσεις εις βάρος της Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας από την πλευρά της διαιτησίας έχει τελειώσει.
Η ταπείνωση των αθλητών, των φιλάθλων και της Διοίκησης της ομάδας της πόλης μας από τις λανθασμένες αποφάσεις των αρχόντων των αγώνων διαιτητών εναντίον μας είναι εκτός ορίων έως σήμερα, ανεπίτρεπτες. 
Δίκαιη και αμερόληπτη διαιτησία από εδώ και στο εξής μέχρι τέλους. Γνωρίζουμε πολύ καλά όπως και όλα τα συμμετέχοντα σωματεία ποιο είναι το δίκαιο και ποιο το άδικο. Δεν θα ανεχθούμε άλλο το άδικο…ζητάμε ίση μεταχείριση όχι να ευνοηθούμε απο διαιτησιες!
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ!