ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κάτοικος Ιλισίων ο Παραγυιός

12:44 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ |

Ο Ηλυσιακός κινήθηκε για μία ακόμη φορά με απόλυτη μυστικότητα και κατάφερε να συνάψει προχωρημένου επιπέδου επαφές με τον Μιχάλη Παραγυιό προχωρώντας μάλιστα στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του. Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Παπανικολάου άναψε το πράσινο φως» για την απόκτηση του Παραγυιού η διοίκηση κινήθηκε άμεσα και ο Ηλυσιακός έκλεισε τον παίκτη.

“H KAE HΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Παραγυιού. Ο Έλληνας φόργουορντ-σέντερ (2.07 μ) συμφώνησε σε όλα με τον Παντελή Γαμπιεράκη και θα αποτελέσει μία ακόμη λύση στα χέρια του Δημήτρη Παπανικολάου, που θέλει να αξιοποιήσει το δυναμισμό και την εμπειρία του 30χρονου αθλητή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ανδρώθηκα μπασκετικά. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε ο Ηλυσιακός να πετύχει τους στόχους του. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σκληρή δουλειά. Μόνο αυτό!», τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως μέλος της οικογένειας του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, ο Μιχάλης Παραγυιός.

Ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο ALL STAR GAME του 2006, έχει αγωνιστεί στους: Ιωνικό Νικαίας, ΗΛΥΣΙΑΚΟ, Μαρούσι και Πανιώνιο”.