ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: ΛΙΟΓΑΣ “Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Δουλειά, μόνο δουλειά!”

6:37 μ.μ. | = 0 | ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ |

Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Δημήτρη Λιόγα, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και πως προέχει η δουλειά. Αναλυτικά:
Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Λιόγα, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο Έλληνας κόουτς αποτελεί προσωπική επιλογή του Παντελή Γαμπιεράκη και θα καθοδηγήσει την ομάδα στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό (εντός) και Περιστέρι (εκτός).

«Δίνουμε το τιμόνι της ομάδας σε έναν τεχνικό που είναι ο ορισμός του μαχητή!Ο Δημήτρης Λιόγας μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες μας και να τους οδηγήσει με τιςικανότητες και το πάθος του, στη νίκη κόντρα στο Περιστέρι. Είμαστε όλοι δίπλατου και η ομάδα θα πάει μια γροθιά στην κρισιμότερη αναμέτρηση της χρονιάς ώστενα μείνουμε στην Α1»», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΚΑΕ.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λιόγας επεσήμανε: «Παρότι έρχομαι στην ομάδα σε μια δύσκολη χρονική στιγμή, πιστεύω ότι αξίζει και θα παραμείνει στην Α1.Έχει το ταλέντο και τη δυναμική να τα καταφέρει. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, δίνοντας μου την ευκαιρία να αναλάβω τον Ηλυσιακό. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Δουλειά, μόνο δουλειά!»

Θωμάς Κυρίτσης