ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Στα κιτρινόμαυρα ο Μποντζ

5:17 μ.μ. | = 0 | ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ |Η ΚΑΕ Ηλυσιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σενεγαλέζου σέντερ Τσέικχ Μποντζ ο οποίος είναι απόφοιτος του Σινσινάτι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηλυσιακός αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Cheikh Mbodj (Τσέικχ Μποντζ). Ο Σενεγαλέζος σέντερ (26 χρ., 2.08 μ.) αποτελεί προσωπική επιλογή και ανακάλυψη του Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος εκτίμησε τα απίστευτα αθλητικά προσόντα του απόφοιτου του Σινσινάτι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 20′ συμμετοχής κατά μέσο όρο ο Μποντζ είχε 2,6 κοψίματα μ.ό. ενώ σκόραρε 5,1 π. και μάζευε 4,7 ριμπάουντ.
Πρόκειται για ιδιαίτερα αλτικό παίκτη, με εξαιρετική σωματοδομή, ο οποίος θα αποτελέσει «φόβητρο» κάτω από το καλάθι του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ.Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης, κάνοντας πράξη, άμεσα,την επιθυμία του Έλληνα κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σενεγαλέζο, διάρκειας ενός έτους.

Η διοίκηση της ΚΑΕ, συνεχίζει την προσπάθεια δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, με στόχο να κάνει υπερήφανο τον κόσμο του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ για μία ακόμη σεζόν».