ΗΡΑΚΛΗΣ: Έτοιμος για “Big Bang” ο Σιόλογκας (VIDEO)

Παρότι τον διεκδίκησαν αρκετές ομάδες από την Α1, προεξέχοντος του Άρη, ο Δημήτρης Σιόλογκας αποφάσισε με σύνεση να πάει βήμα-βήμα, επιλέγοντας την καθιέρωσή του μέσω του Ηρακλή!
Ο Μαντουλίδης τον παραχώρησε με υποσχετική ενός έτους στον “Γηραιό” και ο διεθνής φόργουορντ θα έχει την ευκαιρία να κάνει τη μετάβαση από τη Γ’ Εθνική, στην Α2, έχοντας σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Ο Δημήτρης Τσολάκης τον πιστεύει πολύ και προτίθεται να δουλέψει μαζί του για να τον δει να προσφέρει αυτά που μπορεί πάνω στο παρκέ.
Ο Σιόλογκας αποτελεί το “next best thing” του Μαντουλίδη και όσο περνάει ο καιρός τόσο βελτιώνεται. Το σώμα του έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα εκγύμνασης, πληρώνοντας ακόμα και τις προδιαγραφές του πιο απαιτητικού γυμναστή στην Α1, ενώ ο δείκτης τεχνικής του γίνεται ολοένα και υψηλότερος.
Μπορεί να είναι αριστόχειρας, όμως χρησιμοποιεί αρκετά και το δεξί του χέρι τόσο στο ball handing, όσο και στα… καρφώματα. Είναι αλτικός, με αίσθηση του σκοραρίσματος, ενώ δεν “κλέβει” ποτέ του στην άμυνα, αναλαμβάνοντας δύσκολες αποστολές.
Το “πακέτο” του είναι εξαιρετικά ελκυστικό και στον Ηρακλή πιστεύουν πως παρά τα 19 του χρόνια έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά. Στις αρχές της εβδομάδας θα πέσουν υπογραφές και ο Δημήτρης Σιόλιογκας ετοιμάζεται ήδη για τη “big bang” του…