Θέλει και του χρόνου Μπαστούνη ο Μίλωνας

Με ανακοίνωση του ο Μίλωνας ενημέρωσε πως ο Ντίνος Σίννης θα αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ενώ στο ίδιο κείμενο οι «πράσινοι» αναφέρουν πως έχει γίνει πρόταση ανανέωσης στον προπονητή του αντρικού τμήματος, Κώστα Μπαστούνη, με τον ίδιο να ενημερώνει πως θα απαντήσει στην πρόταση όταν θα αποφασιστεί το μπάτζετ και οι στόχοι του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ ο Κ. Σίννης, νέα επιτροπή και πρόταση ανανέωσης συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Κ. Μπαστούνη

Με στόχο τον έγκαιρο προγραμματισμό του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης αλλά και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη σεζόν, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των Χρυσών Ολυμπιονικών προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση των πρώτων βημάτων για την οργάνωση του τμήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Δ.Σ. του ΑΟΝΣ Μίλων, αποφάσισε την συγκρότηση της νέας επιτροπής μπάσκετ που θα αποτελείται από τον έως πρότινος έφορο κ. Νίκο Κολλίντζα, το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιώργο Βερρόπουλο καθώς και τον επί χρόνια καλαθοσφαιριστή της ομάδας και προπονητή στα τμήματα υποδομής κ. Κωνσταντίνο Σίννη.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σίννης, με πλούσια εμπειρία στο άθλημα θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας, με έφορο τον κ. Κολλίντζα. Η επιτροπή, συνεπικουρούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και σε συνεργασία με τον προπονητή θα προχωρήσουν στον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, το βράδυ της Δευτέρας, ο Προεδρος κ. Σακελλαρίδης και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου κ. Γκρέκας, πρότειναν στον προπονητή κ. Μπαστούνη την ανανέωση της συνεργασίας, τουλάχιστον για την ανδρική ομάδα, μέσω επίσημης έγγραφης πρότασης. Ο κ Μπαστούνης ευχαρίστησε το προεδρείο του συλλόγου και ενημέρωσε πως θα απαντήσει αφού συγκεκριμενοποιηθούν οι στόχοι καθώς και ο προϋπολογισμός».