ΙΒΑΝ ΑΣΚΑ: “MVP ο κόσμος”

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 | 6:11 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΕΣΑΚΕ , ΙΚΑΡΟΣ |Ο Ιβάν Άσκα αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της 14ης αγωνιστικής και έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου του Ικάρου Χαλκίδα…

Η αρχική τοποθέτηση του Αμερικανού ήταν: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η νίκη μας συνδυάστηκε με δύο πράγματα. Πρώτον με πολύ καλό μπάσκετ, ακλουθώντας την οδηγία του προπονητή να είμαστε ομαδικοί και να βλέπουμε τον ελεύθερο συμπαίκτη μας. Δεύτερον διότι προσφέραμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος θα έλεγα ότι είναι ο MVP του Ικάρου. Σε κάθε ματς το γήπεδο γεμίζει και είτε νικάμε, είτε χάνουμε οι φίλαθλοι μας, μας χειροκροτούν και μας υποστηρίζουν με έναν τρόπο μοναδικό».Για τη νίκη, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «Φυσικά αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα, διότι εξακολουθούμε να είμαστε τελευταίοι στην βαθμολογία και θα χρειαστούμε περισσότερες νίκες, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Αν συνεχίσουμε να δείξουμε την ίδια ομαδικότητα, θα τα καταφέρουμε διότι υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και οι προπονητές δουλεύουν πολύ σκληρά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο βραβείο λέγοντας: «Σε ότι αφορά το βραβείο, σίγουρα είναι μεγάλη τιμή και το οφείλω τόσο στους προπονητές όσο και στους συμπαίκτες μου. Δεν θα σήμαινε τίποτα, όμως, αν δεν είχαμε κερδίσει το ματς».