ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ: Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Δήμα

Από τις 3 Αυγούστου είχαμε αναφερθεί στις προχωρημένες επαφές των Ικάρων Σερρών με τον Τάσο Δήμα (“Παίρνει Δήμα, Ελευθερίου”) και πλέον δρομολογούνται οι εξελίξεις για να κλείσει, όχι σαν ελεύθερος, αλλά με τη μορφή δανεισμού από την πλευρά του Αρη.
Ο χαρισματικός σκόρερ έχει δεχτεί εξαιρετική πρόταση από αθηναϊκή ομάδα της Α2, όμως πρώτη του προτεραιότητα είναι να παραμείνει στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι, λοιπόν, δύσκολα θα χαλάσει το “deal” με τη σερραϊκή ομάδα.

Η ομάδα μπάσκετ των Ίκαρων-Σερρών, μπαίνει στην τελική ευθεία της «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ-RESET», σύμφωνα και με το σλόγκαν της καλοκαιρινής προώθησης του σωματείου. Η αρχή από την διοίκηση, έγινε με την πρόσληψη του νέου προπονητή-σύμβολο για την Ελληνική καλαθοσφαίριση, κ. Νίκο Οικονόμου, στην συνέχεια, στελεχώθηκε το έμψυχο δυναμικό με 6+1 καλαθοσφαιριστές, με γνώση της Α2 κατηγορίας και αγωνιστικό κίνητρο, όπου θα ανακοινωθούν επίσημα την Δευτέρα 19 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία έχει οριστεί και η έναρξη της προετοιμασίας του συλλόγου, στο ΔΑΚ Σερρών, για την σεζόν 2013-14. *** Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Γκουντούλας e-mail:
Νίκος Βαγγέλης