ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ: ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ “Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου”

5:02 μ.μ. | = 0 | Α2 |

Έτοιμος να πατήσει το παρκέ είναι μετά από καιρό ο Κώστας Πεχλιβάνης ο οποίος επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα και ίσως πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας των Σερρών μίλησε στο “Ikaroi-Serres B.C. TV” όπου ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την στήριξη που του παρείχαν, ενώ ζήτησε από τον κόσμο των Σερρών να ενισχύσουν την ομάδα το Σάββατο.

Βρίσκομαι στο τέλος της αποθεραπείας και σίγουρα θέλω να επιστρέψω στα γήπεδα. Ίσως προλάβω το εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, καθώς θέλω πολύ να αγωνιστώ και πάλι. Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που με στήριξαν από τη πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου και ήταν δίπλα μου καθ όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας” και συνέχισε:

“Όποια απώλεια και αν υπάρχει για οποιαδήποτε ομάδα είναι σοβαρή. Τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι έχουμε κάνει μια αξιοπρεπή πορεία. Στόχος μας τώρα είναι να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα της ομάδας μας και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται…”.

Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, ο γκαρντ των Ικάρων σχολίασε: “Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερο κόσμο… Ευχαριστούμε αυτούς που έρχονται και μας στηρίζουν όμως δεδομένου ότι οι Σέρρες είναι ένας νομός με 200 χιλιάδες κόσμο, θέλουμε και άλλους φιλάθλους στο γήπεδο”.