ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Πρίφτης «Να προσεγγίσουμε αμυντικά την αναμέτρηση»

Ο Ίκαρος Καλλιθέας υποδέχεται την Κυριακή (16/12, 16.00) το Ρέθυμνο και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης.
«To Ρέθυμνο είναι μια ομάδα με ιδιαίτερη επιθετική κατεύθυνση και αρκετές διαφορετικές μορφές άμυνας. Διαθέτει ένα γεμάτο σύνολο με εμπειρία και αθλητικότητα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε περίοδο φόρμας. Εμείς, πρώτα απ’ όλα, πρέπει να προσεγγίσουμε αμυντικά την αναμέτρηση, καθώς ο αντίπαλος μας είναι μια από τις καλύτερες επιθετικές ομάδες του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και καλές αποφάσεις στα αμυντικά τρικ που συχνά χρησιμοποιεί».

Από την πλευρά του, ο Ντάνι Γκίμπσον, δήλωσε: «Ξέρουμε πως ο αντίπαλος μας έχει ιδιαιτερότητες και στις δύο πλευρές του παρκέ και θα είναι σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα να τις αντιμετωπίσουμε. Δουλέψαμε αρκετά με το τεχνικό επιτελείο αυτή την εβδομάδα, αν και τα προβλήματα που πρόσφατα έχουμε αντιμετωπίσει δεν μας έχουν βοηθήσει. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη και να παίξουμε πολύ συγκεντρωμένα από το πρώτο λεπτό, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη».