ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Πρίφτης “Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση”

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πάρει αύριο (21/10, 17.00) ο Ίκαρος  αν και η αποστολή του συγκροτήματος του Δημήτρη Πρίφτη είναι δύσκολη αφού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.
«Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια σκληρή ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο παρκέ κι έχει πολύ καλό προπονητή. Στην επίθεση υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία αναφοράς, τα οποία πρέπει να εξουδετερώσουμε. Όπως το παιχνίδι στο λόου ποστ με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, αλλά και αρκετές φάσεις «πικ εν ρολ» και «οφ σκριν» με κύριους εκφραστές τον Χαραλαμπίδη και τον Δέδα. Η προσθήκη του Χαριτόπουλου, μαζί με τον πολύ δραστήριο Τσαϊρέλη, καθιστούν τον ΠΑΟΚ, πολύ ισχυρό μέσα στην ρακέτα. Εμείς αρχικά πρέπει να αποφύγουμε τα πολλά λάθη και να δείξουμε μαχητικότητα στα ριμπάουντ. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και καλό διάβασμα με σωστές αποφάσεις, σε μια δύσκολη έδρα», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Σίμτσακ, υπογράμμισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο εκτός έδρας της σεζόν για την ομάδα μας. Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε πέρα από μια καλή ομάδα και το άγχος. Πλέον μπροστά μας βρίσκεται μια επίσης πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, που γίνεται ακόμα πιο δυνατός στο γήπεδο του. Μέσα από την καλή άμυνα και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Αρκεί να έχουμε την ίδια συγκέντρωση σε κάθε περίοδο και να αποφύγουμε τα λάθη».