ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν συνεχίζει ο Ελληνιάδης

8:42 μ.μ. | = 0 | ΙΚΑΡΟΣ |

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα συνεχίσει να είναι τεχνικός διευθυντής του Ίκαρου…Χαλκίδας αυτή τη φορά, ο Σταύρος Ελληνιάδης, με τον ίδιο να τονίζει ότι η μετακόμιση της ομάδας αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ίκαρος αναφέρει:

“O Σταύρος Ελληνιάδης ήρθε σε συμφωνία με τη διοικούσα επιτροπή του Ικάρου Χαλκίδας και για τρίτη συνεχή περίοδο θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδαςO Σταύρος Ελληνιάδης θα είναι για τρίτη συνεχή σεζόν, ο τεχνικός διευθυντής του Ικάρου. Ο έμπειρος παράγοντας ήρθε σε συμφωνία με την διοικούσα επιτροπή της ομάδας και ήδη έχει πιάσει δουλειά.«Χάσαμε αρκετό χρόνο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από την έδρα της ομάδας, αλλά ήδη μαζί με τον κόουτς Καλαφατάκη και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο», ήταν η πρώτη κουβέντα του Σταύρου Ελληνιάδη, ο οποίος συνέχισε. «Η μετακόμιση του Ικάρου στην Χαλκίδα αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους. Υπάρχει μεγάλη διάθεση να πετύχουμε κάτι καλό και πιστεύω πολύ στην προοπτική που δημιουργήθηκε. Φυσικά θα πρέπει να κινηθούμε πολύ προσεκτικά και με χαμηλούς τόνους, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την σταθερά ανοδική πορεία του Ικάρου και παράλληλα να προσελκύσουμε τον κόσμο της Χαλκίδας στο πανέμορφο κλειστό της Κανήθου».

Από την πλευρά τους τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ανέφεραν. «Ο Σταύρος Ελληνιάδης έχει μια μακρά πορεία στον χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ και είναι χαρά μας που θα συνεργαστούμε μαζί του. Κοινός μας στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στο οικονομικό πλαίσιο που επιτάσσει η εποχή, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και συνάμα ελκυστικοί για τους φίλους του μπάσκετ στην Χαλκίδα και όχι μόνο».”