ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: ‘Ενα βήμα από Τόμας

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 | 9:41 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΙΚΑΡΟΣ |Κοντά στην απόκτηση του Τόρεϊ Τόμας(28,1,80) βρίσκεται η ομάδα της Χαλκίδας θέλοντας να βοηθήσει τον Γιάννη Γκαγκαλούδη στην κρίσιμη θέση του “1”.

Ο Ίκαρος φιγουράρει αισίως στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και με την προσθήκη του μπαρουτοκαπνισμένου Τόμας θα επιδιώξει την επίπονη και δύσκολη αναρρίχηση στην βαθμολογία.

Μέχρι πριν από μία εβδομάδα αγωνιζόταν στην γαλλική Λε Μαν με την οποία είχε συμβόλαιο για λίγους μήνες.Αν και του δόθηκε η ευκαιρία να ανανεώσει,προτίμησε να αναζητήσει τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Μαζί με την πρόταση του Ικάρου,ο έμπειρος guard σκέφτεται και την πρόταση της Σλασκ Βρότσλαβ,από την Πολωνία.

Αναλυτικά η καριέρα παρακάτω:Αποφοίτησε το 2007 από το Χόλι Κρος και από τότε περιπλανείται σε πιθανά και απίθανα μέρη.Έπαιξε σε Σουηδία (Ακροπόλ), Ολλανδία (Κάπιταλς και Μάτριξ), Βενεζουέλα (Γκουάρος ντε Λάρα), Πολωνία (Τουρόβ), Ρωσία (Σπαρτάκ Πριμόριε), Δομινικανή Δημοκρατία (Μέτρος ντε Σαντιάγκο).Την τελευταία χρονιά,έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Παρτιζάν,Σκαβολίνι,Αλιάγκα και στην Λε Μαν.

Δημήτρης Μπούτσικος