ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μεταγραφές εκ των έσω

9:28 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΙΚΑΡΟΣ |Διαρκής είναι η ενίσχυση του Ικάρος Χαλκίδας, που θωρακίζει το ρόστερ του με στόχο να σταθεί δυναμικά στη μεγάλη πρόκληση της Α1. Ολόκληρη η πόλη κινείται στους ρυθμούς της ομάδας και το σημαντικό πως μέλη σε αυτή θα είναι δύο… δικά της παιδιά. Αναφερόμαστε στους Θανάση Κατσούλα και Αλέξη Πανταζή.

Ο Κατσούλας έχει μια μακρά διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής παίζοντας σε ομάδες όπως ο Έσπερος, ο Ιωνικός Ν.Φ., ο Ηλυσιακός, η ΑΓΕΧ και ο Γυμναστικός Χαλκίδας, ενώ την τελευταία διετία ήταν αρχηγός της ομάδας. Πρόκειται για έμπειρο και δυναμικό παίκτη, που καλύπτει τις θέσεις “3”-“4”, βγάζοντας ενέργεια πάνω στο παρκέ.
Ο Πανταζής ίσως και να αποτελέσει τον παίκτη-έκπληξη… Στα 23 του χρόνια, ο ταλαντούχος “κόμπο” γκαρντ αποτελεί χρήσιμο εργαλείο στην άμυνα και ο Γιώργος Καλαφατάκης προτίθεται να τον αξιοποιήσει, καθώς ξέρει πώς να φέρει εις πέρας τις δύσκολες αποστολές. Έχει ύψος 1.86 και έχει αγωνιστεί στην ΑΓΕΧ και στον Γυμναστικό Χαλκίδας.
Νίκος Βαγγέλης