ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Συνεχίζει με Καλαφατάκη

6:03 μ.μ. | = 0 | ΙΚΑΡΟΣ |

Στον πάγκο του Ίκαρου Χαλκίδας θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Καλαφατάκης, γεγονός που ήταν αναμενόμενο και το μόνο που έλειπε ήταν η επίσημη ανακοίνωση.O έμπειρος Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της ομάδας με την μετακόμιση της στην Χαλκίδα.

Αναλυτικά:

Στο τιμόνι του Ίκαρου Χαλκίδας θα συνεχίσει και την περίοδο 2013-14 ο Γιώργος Καλαφατάκης! Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με την Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ίκαρο Χαλκίδας.«Μετά την περσινή πολύ καλή χρονιά, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Ίκαρο. Ιδίως τώρα που ανοίγει ένα νέο «κεφάλαιο» στην ιστορία της ομάδας με την «μετακόμιση» της στην Χαλκίδα. Οι άνθρωποι της νέας διοίκησης έχουν όραμα και θέλουν να κάνουν προσεκτικά βήματα, ώστε ο Ίκαρος να συνεχίσει την πετυχημένη παρουσία του στην Α1. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου».

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής προχώρησαν στην ακόλουθη δήλωση: «Ο κόουτς Καλαφατάκης έκανε πολύ καλή δουλειά την προηγούμενη περίοδο, οδηγώντας τον Ίκαρο στην καλύτερη θέση της θητείας του στην Α1. Από την στιγμή που συζητήσαμε μαζί του και είδαμε ότι έχουμε κοινή φιλοσοφία, δεν ήταν δύσκολο να φθάσουμε σε συμφωνία μαζί του. Είμαστε βέβαιοι πως και τη νέα περίοδο ο Ίκαρος Χαλκίδας υπό την καθοδήγηση του, θα παρουσιάσει καλό πρόσωπο και θα κάνει περήφανο τον κόσμο της Χαλκίδας που θα έχει την ευκαιρία να δει παιχνίδια του πολύ ανταγωνιστικού και σκληρού πρωταθλήματος της Α1 στο κλειστό της Κανήθου».