ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Φωτορεπορτάζ από την πρεμιέρα

8:51 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΙΚΑΡΟΣ |Η προετοιμασία του Ικάρου Χαλκίδας ξεκίνησε στο κλειστό της Κανήθου με αισιοδοξία και χαμηλούς τόνους από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

Η πρώτη προπόνηση του Ικάρου Χαλκίδας έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) με πολλά όνειρα και αισιοδοξία. Στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη τέθηκαν οι: Νίκο Στρναντ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Ντάριν Γκόβενς, Αλέξης Σπανός, Βαγγέλης Μπέμπης, Σάσα Μπορόβνιακ, Αλέξης Μήτσιαλος, Άλεξ Βουγιούκας, ενώ οι Χαλκιδαίοι Θανάσης Κατσούλας, Αλέξης Πανταζης και Νίκος Περσίδης, θα ενισχύσουν το τοπικό στοιχείο της ομάδας.

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Τάσος Κολτσιδόπουλος, Ηλίας Μπουρμάς, Νίκος Μπέλλος, Άρης Μαυρογένης, Δημήτρης Κακάτσος με κοινή τους δήλωση ανέφεραν. 

«Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αποστολή. Η ανταπόκριση του κόσμου της Χαλκίδας, όμως, είναι πολύ θετική και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό στην όμορφη πόλη μας και με σκληρή δουλειά, θα θέσουμε τις βάσεις για να το πετύχουμε».