ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ: “Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή”

Η Ιωάννα Χρονοπούλου

Έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και να δουλέψει ώστε να πετύχει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα εμφανίστηκε η Ιωάννα Χρονοπούλου στο paowbc. Η 20χρονη σέντερ δεν έκρυψε ότι είναι οπαδός της ομάδας μας και ζήτησε την υποστήριξη των οπαδών στη φετινή προσάθεια. Αναλυτικά:

Προέρχεσαι από μια εξαιρετική σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ. Περίμενες ότι θα έρθει πρόταση από Α1 και ειδικά από έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός;
Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, ευχόμουν όμως να συμβεί κάποια στιγμή. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία είναι η πλέον κατάλληλη, με βάση τη σεζόν που πραγματοποίησα με το Περιστέρι. Και ασφαλώς το γεγονός ότι η πρόταση ήρθε από τον Παναθηναϊκό είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί.

Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό;

Τα πάντα! Είμαι Παναθηναϊκός και παρακολουθώ τις ανελλιπώς εξελίξεις της αγαπημένης μου ομάδας σε αντρικό και γυναικείο μπάσκετ, αλλά και στο ποδόσφαιρο. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους, με πολύ καλή οργάνωση και εξαιρετικά ελπιδοφόρο πλάνο για το μέλλον.

Οι στόχοι σου για τη φετινή χρονιά;

Αρχικά να προσαρμοστώ γρήγορα στην κατηγορία. Να έχω μια καλή χρονιά και να διακριθώ με τη νέα μου ομάδα.

Τι θεωρείς ότι χρειάζεσαι ώστε να μπορέσεις να καθιερωθείς σε υψηλό μπασκετικό επίπεδο τα επόμενα χρόνια;

Πολύ δουλειά στην προπόνηση ώστε να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να μετατρέψω σε δυνατά τα αδύνατά μου σημεία. Πάνω απ’ όλα υγεία και φυσικά τύχη!

Με βάση τις μέχρι στιγμής κινήσεις όλων των ομάδων πώς βλέπεις το νέο πρωτάθλημα;

Κρίνοντας από τις κινήσεις όλων των ομάδων πιστεύω ότι θα έχουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με την πλειοψηφία των ομάδων να διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Και ίσως ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κυριαρχία του Αθηναϊκού.

Και τέλος, ένα μήνυμα προς τον κόσμο…

Από τον κόσμο περιμένω να βρίσκεται σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας και να μας στηρίζει. Πραγματικά η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο είναι απίστευτη. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα παλεύουμε το κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους. Γιατί Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή!
Πηγή: paowbc.com