ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ στο Basketworld.gr: “Έξτρα κίνητρο για μένα ο τίτλος του κορυφαίου”

Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014 | 12:04 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΕΣΑΚΕ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ |

Αποστολή στα Χανιά: Γιώργος Μπακόλας

Το ταλέντο του αναμφισβήτητο και για πολλούς αποτελεί το next big thing του ελληνικού μπάσκετ. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανακηρύχθηκε MVP στον αγώνα των Νέων του 21ου All Star Game με 17 πόντους και 8 στα 10 δίποντα.

Το basketworld.gr βρέθηκε τετ α τετ με το νεαρό άσο του Ολυμπιακού και ιδού τι μας είπε:

“Σίγουρα είναι τιμή για μένα αυτό το βραβείο (σ.σ. του MVP). Πριν το είχαν κατακτήσει αρκετοί σπουδαίοι παίκτες. Πρόκειται για μια γιορτή του μπάσκετ, ήρθε η νίκη, ήρθε και το βραβείο και όλα αυτά φυσικά με κάνουν χαρούμενο! Ξεφύγαμε λίγο από την καθημερινή πίεση, το scouting, τα συστήματα, χαιρόμαστε το παιχνίδι και το μυαλό… ξελαμπικάρει!”

Πολλοί σε θεωρούν το μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο στην ηλικία σου. Αυτό σε αγχώνει; 

“Όχι, καθόλου! Αντίθετα, είναι ένα έξτρα κίνητρο. Για μένα, όσοι άνθρωποι με πιστεύουνε μου δίνουν παραπάνω κίνητρο κάθε μέρα να αποδεικνύω ότι είμαι αυτός που πιστεύουν ότι είμαι. Αλλά και για αυτούς που δε με πιστεύουν ισχύει ότι προσπαθώ ακόμα περισσότερο!”.

Τι θα ήθελες να πετύχεις μετά από 10 χρόνια; 

“Θα ήθελα να κοιτάω πίσω και έχω κατακτήσει όσο περισσότερους τίτλους μπορώ με την ομάδα μου. Τα τρόπαια είναι αυτά που δείχνουν την προϋπηρεσία ενός αθλητή! Θα ήθελα λοιπόν να μπορώ να λέω ότι έφτασα όσο πιο ψηλά μπορούσα!”

Και ένα μήνυμα για τα νέα παιδιά;