ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Τασσόπουλος “Ο κόσμος είναι κοντά μας”

9:13 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Β’ΕΘΝΙΚΗ , ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ |Ο Λάρρυ Τασσόπουλος, μίλησε στο ionikosbc.gr αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα του Ιωνικού στο Χολαργό για τα συναισθήματά του ερχόμενος αντίπαλος μετά από χρόνια στο Χολαργό, την έκβαση του παιχνιδιού, σχολιάζοντας παράλληλα και τα προσεχή παιχνίδια για τα οποία θα κληθούν να προετοιμαστούν.

Έρχεσαι μετά από χρόνια στο Χολαργό αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Πως αισθάνθηκες;«Αισθάνθηκα λίγο περίεργα γιατί ήμουνα 4 χρόνια παίκτης του Χολαργού. Πέρασα απίστευτα χρόνια. Είχαμε και την άνοδο στην κατηγορία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο του Χολαργού και στη διοίκηση αλλά και γενικά στην ομάδα».Σχετικά με την έκβαση του παιχνιδιού;

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δώσαμε μεγάλη προσοχή από την αρχή και πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό 1ο ημίχρονο και νομίζω ότι πήραμε ένα πολύ μεγάλο αβαντάζ για τη νίκη».

Όταν στην 3η περίοδο ο Χολαργός μείωσε στους 8π., φοβήθηκες καθόλου;
«Εκεί ναι φοβηθήκαμε λίγο, αλλά μας είπε ο κόουτς τι να κάνουμε, στα time out, και όλα πήγαν καλά».

Στο τέλος τι μέτρησε, για την τελική επικράτηση;
«Το ότι παίξαμε καλά στο 1ο ημίχρονο και κρατήσαμε τη διαφορά μέχρι το τέλος».
Δύσκολη συνέχεια τώρα. Την Τετάρτη εμβόλιμο παιχνίδι με τη Φιλαδέλφεια και την Κυριακή με το Ηράκλειο. Ένα σχόλιο γι αυτά τα παιχνίδια.
«Πάμε να δώσουμε το 100%. Έχουμε και τον κόσμο κοντά μας μέχρι τώρα και στην έδρα μας και εκτός έδρας και πάμε για να πάρουμε τις νίκες».

ionikosbc.gr