ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Φιλική νίκη και…Καββαδάς!!!

9:14 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Β’ΕΘΝΙΚΗ , ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ |Πολλαπλή χαρά σήμερα για το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού. Τη χαρά για την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας, συνόδευσε η πολύ καλή εμφάνιση του Βασίλη Καββαδά, κάνοντας περήφανη όλη τη Νίκαια, αλλά και μια μεγάλη «φιλική» επιτυχία της Ομάδας του Ιωνικού.

Στο τρίτο φετινό του φιλικό παιχνίδι λοιπόν, ο Ιωνικός παίζοντας πoιoτικό μπάσκετ για τα δεδομένα της εποχής, ικανοποίησε ‘κοιτώντας στα μάτια” εκτός έδρας του Φιλαθλητικού των πολλών νέων, ταλαντούχων αλλά πάντα αξιόμαχων αθλητών με προσόντα.

Από τις αρχές του 2ου δεκαλέπτου ο Ιωνικός πήρε την πρωτοπορία στο σκορ, ενώ ο Φιλαθλητικός προσπέρασε στην τελευταία περίοδο. Εκεί, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οδηγήθηκε στην παράταση μετά από το τρίποντο buzzer beater του Βεσκούκη. Στην παράταση, οι ομάδες συμβάδιζαν και τελικά ο Ιωνικός πήρε τη νίκη με 76-74 μετά από τρίποντο του Παλαιοχωρίτη. Στην τελευταία επίθεση το σκορ δεν άλλαξε.

Βεβαίως, στις φιλικές αναμετρήσεις τα αποτελέσματα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία ακόμα κι αν είναι απέναντι σε ομάδες που πρωταγωνιστούν σε ανώτερες κατηγορίες. Απλώς σήμερα βγήκαν ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα και από τις αδυναμίες της ομάδας.Όλοι όσοι συμμετείχαν στην αποστολή πήραν χρόνο συμμετοχής. Εκτός 12αδας για τον Ιωνικό οι Τασσόπουλος, Κούτουλας, Λόλας Θυμνιός και Σωτηράκης.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι: Σάββατο, 14/9, 13.30, Νήαρ Ήστ – Ιωνικός