ΚΑΒΑΛΑ: Κορωνιός «Δεν χωράει ανάλυση το παιχνίδι»

Απογοητευμένος από την εικόνα της Καβάλας παρουσιάστηκε ο Άγγελος Κορωνιός, που δήλωσε: «Δεν χωράει ανάλυση το παιχνίδι. Υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Εμείς θα πρέπει να ανασυνταχθούμε μετά την διακοπή του πρωταθλήματος όπου σκοπεύουμε να κάνουμε δυο προσθήκες στο ρόστερ.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στις δυο νίκες που πετύχαμε στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον κ. Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο κύπελλο και την Ευρωλίγκα».

Σε ερώτηση για την κακή μέρα του Άντονι Γκράντι απάντησε: «Δεν ήταν μόνο ο Γκράντι σε άσχημη ημέρα. Ο Γκράντι μπορεί να έχασε κάποια σουτ, αλλά στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να τα βάλει όλα και να κερδίσουμε. Είχε εντολή από εμένα να συνεχίσει να σουτάρει. Έτσι είναι οι σκόρερ, δεν ήταν το πρόβλημα ο Γκράντι σήμερα».

Σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας του είπε: «Μετά τα Χριστούγεννα θα έρθει ο Κιερόν Ατσάρα και όταν εξασφαλίσουμε φορολογική ενημερότητα θα παίξει κανονικά με την ομάδα, ενώ θέλουμε και έναν σέντερ».

Τέλος, ο Δημήτρης Καλαμπάκας υποστήριξε: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό ήταν καλύτερος. Έπαιξε το παιχνίδι του όπως το ήθελε. Εμείς γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο για μας. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του και να ανταποκριθούμε. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε έναν αγώνα με τον Κολοσσό και συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».