ΚΑΔΜΟΣ: Ανανεώσεων συνέχεια

Μετά την ανακοίνωση για την παραμονή του Γιάννη Χαράτση στη Θήβα έρχονται να προστεθούν και άλλες ανανεώσεις για τους νεοφώτιστους. Ο Παναγιώτης Παπαδάκης, ο Παναγιώτης Χαράτσης, ο Βαγγέλης Νικολάου και ο Σάκης Γκόλιας θα παραμείνουν και αυτή τη χρονιά στον Κάδμο. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

“ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΗΒΑΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Γ” ΕΘΝΙΚΗΣ

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ , Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΝΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ.Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ-ΡΕΚΟΡ ΤΟΝ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΙΧΕ 21 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ Γ.Σ ΚΑΔΜΟ ΚΑΙ Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗ ΘΗΒΑΣ!

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΛΕΙ-ΜΕΙΚΕΡ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ 8.1 ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΟΝΤΩΝ!ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ Γ.Σ ΚΑΔΜΟ,Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΠΕΡΥΣΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕ ΣΕ 19 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ Γ.Σ ΚΑΔΜΟ,ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ,ΤΡΙΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΦΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

ΤΕΛΟΣ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΓΚΑΡΝΤ ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΛΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΑ ΜΕΡΗ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΣΤΗ Γ” ΕΘΝΙΚΗ.ΠΕΡΥΣΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ 17 ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕΓ.Σ ΚΑΔΜΟ,Α.Ε ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ,ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ,ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗ ΘΗΒΑΣ! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!”

Σπ. Χαντζή