ΚΑΟΔ: Μάρκοβιτς “Να παλεύουμε τα παιχνίδια για 40 λεπτά”

Ένα παιχνίδι για πολλά συμπεράσματα είναι αυτό του ΚΑΟΔ, ο οποίος φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ Ο τεχνικός των Δραμινών, Νένανετ Μάρκοβιτς, ανέφερε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ότι αυτό που θέλει οι παίκτες του είναι να παλέψουν το παιχνίδι για 40 λεπτά.

Ν.Μάρκοβιτς: Ο αγώνας με τον ΠΑΟ είναι ο τελευταίος από μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών που είχαμε στην αρχή του δεύτερου γύρου. Μετά την εμφάνιση και την νίκη επί της ΕΦΕΣ ο ΠΑΟ δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό κάνει ακόμη δυσκολότερη την αποστολή μας. Αυτό που θέλω από τους παίκτες μου είναι να παλεύουν για 40΄ όλα τα παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ ακολουθεί η διακοπή για το ALL STAR GAME όπου θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τα τελευταία 7 παιχνίδια του πρωταθλήματος με πρώτο αυτό με το Περιστέρι στην Δράμα που θα κρίνουν την πορεία μας στην Α1.

L.Rowe: Για μας είναι ένα παιχνίδι προσαρμογής στα νέα πράγματα που έχει προσθέσει ο προπονητής μας και προετοιμασίας για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μετά την διακοπή με πρώτο αυτό απέναντι στο Περιστέρι. Άλλωστε όταν παίζεις απέναντι στον ΠΑΟ και μάλιστα εκτός έδρας αυτό που προσδοκάς να κερδίσεις μπορεί να μην είναι οι βαθμοί της νίκης αλλά η ικανοποίηση μιας καλής εμφάνισης και σωστής λειτουργίας της ομάδος κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Βαρβάρα Φανίδη