ΚΑΠ: Έκπληξη με Αποσκίτη

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014 | 12:03 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 , ΚΑΠ |Στο πρόσωπο του Δημήτρη Αποσκίτη βρήκαν οι άνθρωποι της ΚΑΠ τον διάδοχο του Νίκου Χατζηπανηγύρη.

Ο Αποσκίτης άρχισε την φετινή σεζόν στην γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού, από τον πάγκο της οποίας αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες, ενώ λίγο μετά το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αποτέλεσε παρελθόν και από την Α.Ε. Καλλιθέας (Β’ ΕΣΚΑΝΑ), όπου βρέθηκε για μικρό χρονικό διάστημα.«Η Αγία Παρασκευή είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για μένα», δήλωσε ο Αποσκίτης με την συμφωνία του με την διοίκηση της Αγίας Παρασκευής και εξήγησε ότι: «Δεν ξεχνώ ότι πριν από χρόνια στάθηκαν δίπλα μου, σε μια σημαντική στιγμή της διαδρομής μου. Διαδέχομαι έναν άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον σύλλογο και για τον οποίο μόνο σεβασμός αξίζει».«Όσον αφορά στην ομάδα και στο τώρα, δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος για δηλώσεις», συνέχισε ο Αποσκίτης και επισήμανε ότι: «Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να σταθούμε στην κατηγορία, συνεχίζοντας τη δουλειά του Νίκου, προσπαθώντας να αλλάξουμε την ψυχολογία των παιδιών. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικούντες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας ότι σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλεύουμε για κάθε μπάλα».Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Χατζηπανηγύρη:«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Χατζηπανηγύρη.«Ήταν μια απόφαση δύσκολη για μας, γιατί ο Νίκος είναι πάνω και πρώτα απ’ όλα φίλος. Είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την ΚΑΠ. Μπορεί να μην κάθεται πλέον στην καρέκλα του προπονητή, αλλά είμαι σίγουρος πως στον επόμενο εντός έδρας αγώνα θα βρίσκεται δίπλα μας, στην εξέδρα, αφού αγαπάει την ομάδα όσο λίγοι», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξανδρος Άρχος.«Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Θεωρώ ότι ακόμα η ΚΑΠ έχει τη δυνατότητα να παλέψει την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά ένιωσα πως χρειάζονταν ένα ταρακούνημα, προκειμένου οι παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω, σε μια κρίσιμη καμπή για τον σύλλογο».

«Ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα, δεν μπορούσα να το κάνω τώρα. Ένιωσα πως αυτή η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη κι εύχομαι να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σημασία έχει το “εμείς” κι όχι το “εγώ”, το οποίο προσωπικά ουδέποτε προέβαλλα, όσα χρόνια βρίσκομαι στην ομάδα. Εύχομαι στην ΚΑΠ καλή επιτυχία και να πανηγυρίσουμε στο τέλος την παραμονή στην Α2 κατηγορία», δήλωσε ο Νίκος Χατζηπανηγύρης».