ΚΑΠ: Ανακοίνωσε Γκιουζέλη

Η Αγία Παρασκευή ολοκληρώνει το ρόστερ της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνδυάζοντας νέα παιδιά με δίψα για διάκριση κι έμπειρους παίκτες, που μπορούν να την οδηγήσουν με ασφάλεια στα δύσβατα μονοπάτια της Β’ εθνικής. Ο Γιώργος Γκιουζέλης είναι ο προτελευταίος παίκτης, που θα συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο, όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.

Γεννήθηκε το 1995, κατάγεται από τις Σέρρες και είναι γόνος πρώην μπασκετμπολίστα (ο πατέρας του έπαιζε με τον Ηρακλή στην Α1). Με ύψος 2μ04, ο νεαρός πάουερ φόργουορντ, είναι προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Είχε ενεργή συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα πρωταθλήματα των “πράσινων” στην ΕΣΚΑ, ενώ αναδείχθηκε δύο φορές δευτεραθλητής στο Πανελλήνιο εφηβικόπρωτάθλημα.

“Είναι ένας παίκτης που παίζει πολύ καλά στο λόου ποστ, βάζει την μπάλα στο παρκέ κι αν δουλέψει όπως πρέπει, πιστεύω ότι θα είναι ευχάριστη έκπληξη. Το γεγονός ότι είχε 15.1 πόντους μέσο όρο απλά δείχνει ότι έχει επαφή με το καλάθι. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τα θετικά του στοιχεία και να τον βοηθήσουμε να βελτιωθεί” δήλωσε ο κόουτς Δημήτρης Αποσκίτης.

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αγία Παρασκευή. Προέρχομαι από ένα πολύ καλό πρόγραμμα, όπως αυτό του Παναθηναϊκού, αλλά και στην ΚΑΠ ασχολούνται πολύ με τους νέους αθλητές. Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε τον καλύτερο εαυτό μας πάνω στο παρκέ”, υποστήριξε ο Γιώργος Γκιουζέλης.