ΚΑΠ: Μεγάλο “δίδυμο” από δυτική όχθη, αλλά…

9:36 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 , ΚΑΠ , ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ |Οι αποχωρήσεις του Ντίνου Σίννη και του Σωκράτη Μαναβόπουλου δημιουργούν σημαντικά κενά στο ρόστερ της ΚΑΠ και οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν τρόπους να τα καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο προσκήνιο, λοιπόν, βρίσκονται τα ονόματα των Δημήτρη Κομποδιέτα και Ανδρέα Ψαρόπουλου…

Ο “Κόμπο” είναι ο μεγάλος στόχος για τη θέση “2” και γίνονται προσπάθειες να μετακομίσει στο Κοντόπευκο. Όμως, τον πρώην παίκτη του Περιστερίου διεκδικεί και η ΑΕΝΚ, που του προσφέρει το δέλεαρ της συμμετοχής στην Α1. Δύσκολη περίπτωση, όμως αξίζει τον κόπο για λίγη υπομονή.
Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ανδρέα Ψαρόπουλο, που στη “rookie” σεζόν του στην πρώτη τη τάξει κατηγορία στάθηκε αξιοπρεπώς, προερχόμενος από τη Β’ Εθνική και τη Νήαρ Ηστ. Ο έμπειρος φόργουορντ εξετάζει όλες τις προοπτικές που έχει και αυτή της μετακόμισης στην Αγία Παρασκευή δείχνει να τον καλύπτει σε σχετικά μεγάλο βαθμό, αρκεί να μην βρει κάτι καλύτερο. Πρώτος στόχος για τη συγκεκριμένη θέση είναι, βέβαια, ο Αλέξανδρος Σιγκούνας, ο οποίος ωστόσο έχει προτάσεις από το Φιλαθλητικό, Ερμή Λαγκαδά και από εξωτερικό, ενώ περιμένει και από Α1.
Για την φροντ λάιν, μεγάλος στόχος παραμένει όπως έχουμε αναφέρει ο Κώστας Τσότσος, όμως και η συγκεκριμένη μεταγραφή παρουσιάζει δυσκολίες, παρά τις συντονισμένες προσπάθειες των διοικούντων, καθώς τον διεκδικούν τόσο ο Ερμής Λαγκαδά, όσο και η Καβάλα.
Νίκος Βαγγέλης