ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Γκέκος «Έμπειρη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Χωρίς απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Κολοσσός Ρόδου τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα (19/11, 19.00) στην Πυλαία αφού ο Μηνάς Γκέκος θα έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Τσαλδάρη (ενοχλήσεις στον αστράγαλο) και τον Κέβιν Λάνγκφορντ (ίωση).
Εκτός αποστολής θα μείνει ο στρατευμένος Σάββας Ματσαμάς, που υπηρετεί τη θητεία του στο κέντρο νεοσύλλεκτων της Θήβας και ο Γιώργος Δανάς.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Μηνάς Γκέκος, ανάφερε: «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει πλήρες ρόστερ. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι έμπειρη ομάδα, είναι γεμάτος στην περιφέρεια και στη ρακέτα και παίζει οργανωμένο μπάσκετ.

Παρά τα προβλήματα που είχαμε όλη την εβδομάδα, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πρέπει να κοιτάξουμε το πώς θα εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ‘’χτισμένος’’ γύρω από το Λάζαρο Παπαδόπουλο, αλλά διαθέτει κι άλλους καλούς αθλητές. Θέλουμε να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τη φιλοσοφία που έχει ο Π.Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι του. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Βουγιούκας υποστήριξε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε σκληρά γιατί ξέρουμε πως η αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. είναι σημαντική για μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Π.Α.Ο.Κ.

Πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το Λάζαρο Παπαδόπουλο, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους αντιπάλους μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει και άλλους καλούς παίκτες. Όλοι χρειάζονται μεγάλη προσοχή, αφού ο Π.Α.Ο.Κ. παίρνει δύναμη και από τον κόσμο του.

Εμείς δουλέψαμε, για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και να γίνουμε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά από δύο ήττες, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, αλλά γνωρίζουμε ότι για να γίνει αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, αφού οι αντίπαλοι μας διαθέτουν πολύ καλή ομάδα».